Ρομάν Αμπράμοβιτς: Νότια της Κρήτης το υπερπολυτελές γιοτ του – ΦΩΤΟ

Σε διεθνή ύδατα νοτιοανατολικά της Γαύδου πλέει το πολυτελές γιοτ “Solaris” του Ρώσου μεγιστάνα και ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Tο σούπερ γιοτ «Solaris» 140 μέτρων και αξίας 430 εκατ. λιρών βρίσκεται εν πλω από την περασμένη Κυριακή όταν κι αναχώρησε από το Μαυροβούνιο. Το “Solaris” όπως και το δεύτερο γιοτ του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, «Eclipse» αξίας 700 εκατ. λιρών, φέρουν σημαία των Βερμούδων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το γιοτ πλέει ανατολικά ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει εάν ανεφοδιάστηκε καύσιμα από το επίσης ρωσικό δεξαμενόπλοιο Vyasma που πλέει στην περιοχή.

Το γιοτ Solaris έχει μήκος 140 μέτρα. Διαθέτει 48 καμπίνες σε οκτώ καταστρώματα και μπορεί να φιλοξενήσει πλήρωμα 60 ατόμων και χώρο για 36 άτομα. Πρόκειται για ένα από τα ασφαλέστερα πλοία στον κόσμο. Το Solaris διαθέτει ασφάλεια τελευταίας τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος ανίχνευσης πυραύλων ελεγχόμενο από ραντάρ, αλεξίσφαιρων παραθύρων και θωρακισμένης προστασίας. Στο γιοτ υπάρχουν υπάρχει γυμναστήριο, σάουνα, τζακούζι και σαλόνι ομορφιάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ