Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ – ΦΩΤΟ

Μετά το τζετ του Ρομάν Αμπράμοβιτς, εθεάθη και ο ίδιος στο Τελ Αβίβ, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Reuters. 

Ο Ρώσος ολιγάρχης, που βρίσκεται αντιμέτωπος με κυρώσεις, εθεάθη σε μια αίθουσα VIP στο αεροδρόμιο Ben Gurion του Τελ Αβίβ σήμερα, λίγο προτού το τζετ του απογειωθεί για την Κωνσταντινούπολη.

Σε μια φωτογραφία που περιήλθε στην κατοχή του πρακτορείου ειδήσεων Reuters διακρίνεται ο Αμπράμοβιτς να κάθεται στο σαλόνι, ενώ έχει κατεβάσει τη μάσκα που φοράει στο πηγούνι του.

Το Reuters δεν μπορεί να επαληθεύσει προς το παρόν εάν επιβιβάστηκε στην πτήση.

REUTERS/Stringer

 

Όπως είναι γνωστό ο δισεκατομμυριούχος, ιδιοκτήτης της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Chelsea, ο οποίος έχει ισραηλινή και πορτογαλική υπηκοότητα, είναι μεταξύ των επτά ολιγαρχών που προστέθηκαν στη λίστα κυρώσεων της Βρετανίας την Πέμπτη σε μια προσπάθεια να απομονωθεί ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αναφορικά με την εισβολή του στην Ουκρανία. Ο Αμπράβομιτς έχει αρνηθεί ότι έχει στενές σχέσεις με τον Πούτιν.

Νωρίτερα το Reuters είχε μεταδώσει ότι το τζετ του Ρώσου ολιγάρχη προσγειώθηκε την Κυριακή στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ, χωρίς να είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αν ο ίδιος επέβαινε σε αυτό. Η επιβεβαίωση ήρθε λίγη ώρα αργότερα.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ