Γάμος για πρώην παίκτρια του Survivor – Η πρόβα νυφικού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει πρώην παίκτρια του Survivor, καθώς σε λίγο καιρό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο λόγος για την Αθηνά Ευμορφιάδη, η οποία πήγε για πρόβα νυφικού, μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Μαυροκορδάτο, ιδιοκτήτη σχολής πολεμικών τεχνών και μποξέρ.

Συγκεκριμένα, η 33χρονη πρώην παίκτρια των «Διασήμων» του «Survivor», που αποχώρησε οικειοθελώς από το reality επιβίωσης, βρέθηκε στο Bridal loft Athens στο Σύνταγμα, της γνωστής σχεδιάστριας Φαίδρας Θεοδωρίδου. Εκεί έκανε την πρώτη πρόβα, ενώ μαζί με τον σύντροφό της επέλεξαν μπομπονιέρες και λαμπάδες.

Κουμπάροι είναι η κόρη της Γιολένα και ο αδελφός της.  Ο γάμος της 33χρονης πρωταθλήτριας του kick boxing και του Γιάννη Μαυροκορδάτου θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Αθήνα.

Αθηνά Ευμορφιάδη

Η ίδια, μιλώντας πρόσφατα για τη γνωριμία της με τον Γιάννη, είχε τονίσει: “Τον Γιάννη τον γνώρισα το 2017, όταν αποφάσισα επιτέλους να βγω από το σπίτι μου και να πάω να διασκεδάσω στο YTON, όπου εμφανιζόταν ο Νίκος Βέρτης. Όταν με πρωτοείδε, όπως μου είπε αργότερα, ενθουσιάστηκε μαζί μου και έψαχνε μέρες να με βρει. Τελικά, μου έστειλε ένα μήνυμα στο facebook, όπου κι εκεί του απάντησα πολύ επιθετικά. Αλλά είχε τον τρόπο του να με προσεγγίσει και σχεδόν από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε είμαστε μαζί”.

“Αυτό που συνηθίζω να λέω για τον Γιάννη είναι ότι είναι ένας τόσο ήρεμος και λογικός άνθρωπος, που με τον τρόπο του κατάφερε να με δαμάσει, γιατί ήμουν ένα αγρίμι. Και ήμουν και πολύ καχύποπτη με όλους. Πριν γνωρίσω τον Γιάννη, ήμουν σε μια τοξική σχέση. Ήμουν με έναν άνθρωπο που με ζήλευε τόσο πολύ, που δεν με άφηνε να βγαίνω από το σπίτι. Είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί μου. Έκανε ακραία πράγματα που δεν θέλω ούτε να τα θυμάμαι. Μέχρι και για το άθλημά μου είχε ενστάσεις και δεν ήθελε να συνεχίσω” ανέφερε στο «OK!».

Δείτε φωτογραφίες από την πρόβα νυφικού που έκανε η Αθηνά Ευμορφιάδη

Αθηνά Ευμορφιάδη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ