Θεσσαλονίκη: ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο με τους διαρρήκτες που ψέκασαν με πυροσβεστήρα φύλακα

Βίντεο-ντοκουμέντο στο οποίο καταγράφεται η δράση των μελών της συμμορίας που έκανε διαρρήξεις και ληστείες στη Θεσσαλονίκη, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για τέσσερα μέλη της συμμορίας αθίγγανων, που κατάφεραν να συγκεντρώσουν μέσα σε 12 ημέρες το ποσό των 228.000 ευρώ από διαρρήξεις και ληστείες. Είχαν σχέδιο, ήταν γρήγοροι και διέθεταν εμπειρία. Ωστόσο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να τους συλλάβουν.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, ξεκίνησαν τα «χτυπήματά» τους στις 18 Νοεμβρίου του 2021. Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες έκαναν δύο διαρρήξεις και δύο ληστείες. Διέρρηξαν δύο επιχειρήσεις βάμβακος στην περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας και στην περιοχή της Χαλκηδόνας, από τις οποίες αφαίρεσαν χρηματοκιβώτια με λεία 200.000 ευρώ περίπου.

Λίγες ημέρες μετά λήστεψαν πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών και πήραν χρηματοκιβώτιο με 25.000 ευρώ.

Το τελευταίο τους «χτύπημα» έγινε σε κατάστημα σε εμπορικό κέντρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Οι δράστες εισέβαλαν σε αυτό και πήραν ένα χρηματοκιβώτιο με 4.500 ευρώ. Φεύγοντας τους καταδίωξε ο φύλακας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το thestival.gr, για να τον αποθαρρύνουν ψέκασαν προς το μέρος του με πυροσβεστήρα.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ