Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο μήνυμα της 41χρονης εγκύου στον σύντροφό της, πριν εξαφανιστεί

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου, στη Θεσσαλονίκη. Τα ίχνη της Γεωργίας Μουράτη, που είναι μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού από προηγούμενο γάμο και τώρα διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, χάθηκαν την Πρωτοχρονιά.

Ο αδελφός και η μητέρα της, δήλωσαν την εξαφάνισή της στις αστυνομικές αρχές, ενώ την Πέμπτη εκδόθηκε Missing Alert για την εξαφάνισή της.

Η 41χρονη έγκυος εξαφανίστηκε έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ έστειλε δύο μηνύματα σε διαφορετικό χρόνο, στη μητέρα της και τον σύντροφό της, ο οποίος κλήθηκε από τις αρχές και έδωσε πολύωρη κατάθεση.

Ο σύντροφος της Γεωργίας, μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και έκανε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι η αστυνομία κατέσχεσε το κινητό τηλέφωνό του, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να αντλήσει πολύτιμα στοιχεία για την έρευνα. «Πολύ καλά έκαναν, στο κινητό μου υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που μπορεί να ερευνηθούν περαιτέρω -συνομιλίες με την Γεωργία και άλλα. Είναι ζήτημα κομβικής σημασίας για εμένα το στίγμα της κινητής τηλεφωνίας», σχολίασε ο σύντροφος της 41χρονης.

Το τελευταίο μήνυμα της 41χρονης στον σύντροφό της

Η ίδια εκπομπή μετέδωσε και το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η 41χρονη Γεωργία στον σύντροφό της. Στο μήνυμα αυτό γίνεται αναφορά στα 5.000 ευρώ, που φέρεται να πήρε μαζί της, πριν εξαφανιστεί.

«Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δεν δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα τα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω», έγραψε η 41χρονη στον σύντροφό της.

Ο ίδιος διάβασε το μήνυμα μια ώρα αργότερα, καθώς κοιμόταν. Της απάντησε, ωστόσο, το μήνυμά του δεν διαβάστηκε ποτέ. Η 41χρονη έμενε τόσο στο σπίτι της μητέρας της, όσο και στον σύντροφό της, με τον οποίο περιμένουν παιδί.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ