Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την εξαφάνιση εγκύου – Τα τελευταία μηνύματα και οι εκκλήσεις του συντρόφου και του αδελφού της

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια μίας 41χρονης εγκύου, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στη Θεσσαλονίκη. Ο σύντροφος και οι συγγενείς της Γεωργίας απευθύνουν δημόσια έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να τους βοηθήσει ώστε να φτάσουν στα ίχνη της.

Η 41χρονη, που διανύει τον τρίτο μήνυμα της κύησης, έχει μία κόρη 13 ετών από προηγούμενο γάμο. Εξαφανίστηκε το πρωί της Τρίτης (2/1), όταν έφυγε από το σπίτι του συντρόφου της. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», άφησε μήνυμα στον ίδιο και την μητέρα της κι έφυγε με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ύψους 5.000 ευρώ.

«Ξύπνησα στις 9 το πρωί. Είδα ότι μου έχει στείλει μήνυμα ότι έφτασε στο σπίτι, ότι πήρε κάποια χρήματα από το συρτάρι. Δεν μπορώ να ξέρω τον λόγο, η Γεωργία πάντα μου ζητούσε χρήματα, όταν χρειαζόταν κάτι. Στα οικονομικά του σπιτιού της ήμασταν μαζί», υποστήριξε ο σύντροφος της Γεωργίας. Ο ίδιος ανέφερε πως η 41χρονη έστειλε μήνυμα και στην μητέρα της και φέρεται να έγραψε «δεν θα έρθω στο σπίτι, έχω να τελειώσω μία εκκρεμότητα, θα τα πούμε μετά».

Παρά τα μηνύματα που της έστειλε ο σύντροφός της, δεν κατάφερε να την εντοπίσει, καθώς δεν παραδόθηκαν ποτέ. «Αργότερα αντιλήφθηκα ότι έλειπαν και κάποια προσωπικά της αντικείμενα. Δεν ενημέρωσε κανέναν, ούτε την κόρη της», πρόσθεσε ο σύντροφος της 41χρονης, τονίζοντας, μάλιστα, ότι η γυναίκα πάντα επικοινωνούσε με το παιδί της.

Ο αδελφός της, συγκινημένος, απηύθυνε έκκληση «να μας πάρει να μας πει ότι είναι καλά, τίποτα άλλο». Την υπόθεση εξετάζει η Εισαγγελία, η οποία, μέχρι στιγμής, δεν έχει ζητήσει την έκδοση missing alert.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ