Νίκος Ρόκκος: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» – Τραγική φιγούρα η μητέρα του

Το ύστατο χαίρε είπαν σήμερα (3/1) συγγενείς και φίλοι στο Νίκο Ρόκκο, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 50 ετών το Σάββατο (30/12). Η οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου μόλις πριν από 2 χρόνια είχε χάσει και τον Κώστα Ρόκκο, αδελφό του τραγουδιστή και του Νίκου Ρόκκου.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Στέλιου Ρόκκου που είδε μέσα σε 2 χρόνια να χάνονται δύο παιδιά της. Ενώ εμφανώς συντετριμμένος ήταν και ο Στέλιος Ρόκκος τον οποίο συνόδευε η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα.

Στέλιος Ρόκκος μητέρα

Στέλιος Ρόκκος

Στέλιος Ρόκκος

Στέλιος Ρόκκος

Το παρών έδωσε και η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία λίγες ώρες πριν είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη. «Ήτανε φίλος μου ο Νίκος και οικογένεια. Όλοι είναι φίλοι μου και τους νιώθω σαν οικογένειά μου. Καλό ταξίδι στο φως, λυπάμαι πάρα πολύ που συνέβη αυτό. Περιμέναμε γέλια και χαρές και τώρα πάμε σ’ άλλα πράγματα. Το έμαθα την ημέρα που έγινε όπως το μάθαμε όλοι», είπε η τραγουδίστρια.

Τον Ιούνιο του 2021 η οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου βυθίστηκε στο πένθος από τον ξαφνικό θάνατο του Κώστα Ρόκκου, αδελφού του γνωστού τραγουδιστή.

Το πρωί του Σαββάτου (30/12) ο Νίκος Ρόκκος πήγε για ψαροντούφεκο στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου, στη Λήμνο. Αφού ο Νίκος Ρόκκος δεν έδωσε σημεία ζωής για πολλές ώρες, σήμανε “συναγερμός” και κινητοποιήθηκαν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο. Την ίδια μέρα Ο 50χρονος αδελφός του Στέλιου Ρόκκου εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λήμνου όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ