Θεσσαλονίκη: Τι αναφέρει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας για τον θάνατο του ασθενή

Ενημερωτικό σημείωμα για τον θάνατο περιθαλπόμενου στο Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία “Ο Άγιος Δημήτριος” στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (ΚΚΠΠΚΜ).

Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα του ΚΚΠΠΚΜ, για την αδόκητη απώλεια περιθαλπόμενου βρίσκονται σε εξέλιξη όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες όπως και ένορκη διοικητική εξέταση.

Επίσης τονίζεται ότι η διοίκηση του ΚΚΠΠΚΜ ζήτησε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, για να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του ασθενή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας

«Σχετικά με την αδόκητη απώλεια, περιθαλπόμενου του ΚΚΠΠΚΜ (25 ετών), σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021, σας ενημερώνουμε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, όπως και ένορκη διοικητική εξέταση.

Επίσης, ζητήθηκε από τη διοίκηση του ΚΚΠΠΚΜ η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, το πόρισμα της οποίας θα διαλευκάνει τα ακριβή αίτια θανάτου.

Καθίσταται σαφές προς όλους ότι θα γίνουν όσα προβλέπονται από την Ελληνική Νομοθεσία, με απόλυτη διαφάνεια και αυστηρότητα, με πλήρη σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια.

Τέλος, απευθύνουμε θερμή παράκληση να σεβαστούμε όλοι τη μνήμη του νεκρού, την οικογένεια του, αλλά και τους εργαζόμενους, οι οποίοι δίνουν καθημερινό αγώνα αντιμετωπίζοντας δύσκολα περιστατικά.

Παρακαλούμε να σεβαστείτε τη διαδικασία και δεσμευόμαστε για την άμεση, επίσημη και απρόσκοπτη ενημέρωση όλων των μέσων».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.