Θεσσαλονίκη: Τα νεότερα για την υγεία του 16χρονου – Η έκκληση από τον δικηγόρο της οικογένειας

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 16χρονου, ο οποίος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, μετά την αιματηρή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στην ΕΡΤ και απηύθυνε έκκληση σε όποιον είδε κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές και τόνισε πως το αφήγημα περί προσπάθειας εμβολισμού του περιπολικού από τον 16χρονο καταρρέει από τα ίδια τα περιστατικά.

Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Ξεσπούν οι συγγενείς του 16χρονου – «Και τι έγινε που δεν πλήρωσε; Έπρεπε να τον σκοτώσουν;»

«Περιμένουμε το παιδί, ο Κώστας να ανακάμψει και να δείξει δύναμη, 14 χρόνια μετά το περιστατικό, έρχεται σαν τραγική ειρωνεία αυτό το περιστατικό να μας θυμίσει ότι η αστυνομική βία είναι παρούσα και μάλιστα όχι σαν ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά για μία εν ψυχρώ επίθεση εις βάρος ενός ανήλικου για το τίμημα των 20€. Ο αστυνομικός αυτός γνώριζε πολύ καλά ποιος είναι ο δράστης. Γνώριζε πολύ καλά ότι αυτός, που καταδίωκε δεν πλήρωσε το τίμημα των 20€, ο λόγος, που κλήθηκαν να κάνουν αυτή τη σύλληψη ήταν για το συγκεκριμένο περιστατικό».

Όπως είπε ο θείος του 16χρονου όλη η οικογένειά είναι σε κατάσταση σοκ από το περιστατικό και σημείωσε ότι αυτό δεν έπρεπε να γίνει για 20 ευρώ βενζίνη. Ο ίδιος υποστήριξε πως ανιψιός του έβαλε βενζίνη, δεν είχε χρήματα μαζί του είπε στον υπάλληλο ότι θα του τα φέρει.

Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Έρευνα για τον τραυματισμό του 16χρονου – Τι είπαν οι αστυνομικοί για τους πυροβολισμούς

Σύμφωνα με τον κ. Φραγκούλη, ο 16χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και περιμένουν να περάσει το δεύτερο 24ωρο, ενώ η οικογένεια του βλέπει ρατσιστικά κίνητρα πίσω από το περιστατικό. Αυτό που θέλουν είναι η Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της σχετικά με τον αστυνομικό. Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο αστυνομικός δεν πυροβόλησε για να φοβίσει το παιδί αλλά για να το σκοτώσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ