Κορεάτισσα streamer του Twitch και του YouTube παρενοχλήθηκε ενώ έκανε live

Μια Κορεάτισσα έκανε ζωντανή μετάδοση από τη Βομβάη της Ινδίας και φέρεται να παρενοχλήθηκε από δύο άνδρες σε ένα βίντεο που έγινε viral.

Η Hyojeong Park, γνωστή ως Mhyochi, πήγαινε στο ξενοδοχείο της στο Khar στις 11:50 μ.μ. την Τρίτη, όταν ένας άνδρας έβαλε το χέρι του γύρω από το λαιμό της 24χρονης και τη φίλησε στο μάγουλο, αναφέρει το BBC.

Ένας από τους άνδρες φώναξε, «Σ’ αγαπώ», το οποίο αγνόησε.

Οι άνδρες της ζήτησαν τον αριθμό τηλεφώνου της και ένας φάνηκε να πιάνει το μπράτσο της Mhyochi και να την τραβάει προς μια μοτοσικλέτα. Εκείνη αντιστάθηκε. “Πού πάμε;” ρώτησε. «Όχι, όχι, όχι», φώναζε η γυναίκα.

Οι δύο άνδρες, που ταυτοποιήθηκαν από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ως Mobeen Chand Mohammad Shaikh και Mohammad Naqeeb Sadrealam Ansari, κατηγορήθηκαν για παρενόχληση από την αστυνομία της Βομβάης.

«Ο κατηγορούμενος με ακολούθησε στο ξενοδοχείο και όταν μου ζήτησαν τον αριθμό του κινητού μου, τους έδωσα έναν ψεύτικο για να ξεφύγω από την κατάσταση», είπε η Mhyochi στο India Today.

«Ήμουν αρκετά σοκαρισμένη. Προσπάθησα να μην κλιμακώσω την κατάσταση και προσπάθησα να φύγω. Αλλά έπιασε τον καρπό μου και με έσυρε στη μοτοσικλέτα του».

Είπε ότι την έσωσε ένας θεατής που παρακολουθούσε τη ζωντανή ροή από κοντινό σημείο. Αργότερα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους δύο σωτήρες της, την Aditya και την Atharva, με τους οποίους γευμάτισε.

Η Mhyochi είπε ότι ήταν το πρώτο της ταξίδι στην Ινδία και είχε προειδοποιηθεί ότι δεν ήταν ασφαλές μέρος για γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες τους.

«Αλλά πραγματικά δεν το πιστεύω αυτό. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε στον κόσμο… Δεν θέλω οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι αυτό συνέβη επειδή είναι η Ινδία έτσι. Συνάντησα πολλούς καταπληκτικούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου. Αυτό είναι απλώς ένα ατυχές περιστατικό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ