Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 49χρονος που σκότωσε την σύζυγό του με 8 μαχαιριές – BINTEO

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 49χρονος Αρμένιος που σκότωσε την 48χρονη σύζυγό του το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από την Κυριακή, ο 49χρονος μετά από την αποτρόπαια αυτή πράξη παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, λέγοντάς στις Αρχές «παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου». Ακόμη, ο 49χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς να ειδοποιήσουν και το παιδί του.

Αργότερα, περιπολικό μετέβη στη διεύθυνση που τους υπέδειξε ο άνδρας στην περιοχή της Πολίχνης, όπου και βρέθηκε το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας που έφερε πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα και τα πόδια.

Να σημειωθεί ότι το μαχαίρι με το οποίο αφαίρεσε την ζωή της συζύγου του βρέθηκε μέσα στο σπίτι και σήμερα αναμένεται η νεκροτομή, η οποία θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου της γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πρώτο το enikos.gr ο δράστης είχε νοσηλευτεί δύο φορές μέσα στο 2020 σε ψυχιατρική κλινική. Τον Απρίλιο του 2020 αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει παίρνοντας χάπια. Τότε είχε διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική. Νοσηλεύτηκε 20 μέρες και μετά πήρε εξιτήριο.

Μάλιστα, τον Οκτώβριο του 2020, ο γιος του έκανε καταγγελία στην Εισαγγελία και έπειτα από εισαγγελική παραγγελία νοσηλεύτηκε ξανά για 10 ημέρες. Ξαναπήρε εξιτήριο.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει καταγγελία στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία.

Στο βίντεο του thesstoday.gr φαίνεται ο δράστης να οδηγείται στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Τι δήλωσε γείτονας του ζευγαριού στη Θεσσαλονίκη

Η γειτονιά όπου ζούσε το ζευγάρι είναι σοκαρισμένη από τη δολοφονία. Οι περισσότεροι κάνουν λόγο για μια ήσυχη γυναίκα σε αντίθεση με τον σύζυγο, ο οποίος φαίνεται να αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα. Κάτοικοι είπαν ότι έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με κατοίκους που επικαλείται ο ΑΝΤ1, κατά την πανδημία και ιδιαίτερα στην περίοδο της καραντίνας, υπήρξαν επεισόδια στο σπίτι και μάλιστα είχε κληθεί και η Αστυνομία.

Ένοικος της πολυκατοικίας όπου διέμενε το ζευγάρι δήλωσε ότι «ο σύζυγος είχε ψυχολογικά προβλήματα. Έχει πάει στο νοσοκομείο. Εγώ δεν τον έχω δει πολλές φορές, πέρα από μία – δύο φορές. Άκουσα ότι χθες το βράδυ μάλωσε με τη γυναίκα του, πήρε το μαχαίρι, τη σκότωσε με 8 μαχαιριές και πήγε μόνος του στην Αστυνομία και παραδόθηκε».

Όπως είπε ο γείτονας, «έχει έναν γιο που σπουδάζει στην Κατερίνη. Πήραν τηλέφωνο το παιδί και ήρθε κατά τη 1 τα ξημερώματα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε».

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν είχε ακούσει φωνές και διαπληκτισμούς.

«Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι ο σύζυγος είχε ψυχολογικά προβλήματα, ότι η γυναίκα δούλευε στο σπίτι, έφτιαχνε ρούχα και ζούσαν και με κάποια επιδόματα. Την σύζυγο δεν την είχα δει ποτέ, δεν έβγαινε από το σπίτι. Τελευταία έλεγαν ότι εκείνος είχε κόψει και τα φάρμακα» υποστήριξε ο κάτοικος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ