Νέες αποκαλύψεις και παρέμβαση εισαγγελέα για τον επόπτη υγείας που προέτρεπε την 51χρονη να μην διασωληνωθεί

Σοκάρει η υπόθεση της 51χρονης ανεμβολίαστης αρνήτριας, που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα βρισκόταν σε επικοινωνία με έναν επόπτη υγείας, ο οποίος φαίνεται πως την έσπρωχνε στον θάνατο, καθώς την… συμβούλευε να μην διασωληνωθεί και να καλέσει την αστυνομία. Η 51χρονη διασωληνώθηκε αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς ο οργανισμός της είχε πληγεί ανεπανόρθωτα. Έπειτα από 25 ημέρες, εξέπνευσε.

Οι αποκαλύψεις προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα, ο οποίος βάζει στο “μικροσκόπιο” τον επόπτη υγείας, ζητώντας να διερευνηθεί τυχόν διασπορά ψευδών ειδήσεων, και τυχόν τέλεση αξιόποινων πράξεων, που συνδέονται με τον θάνατο της 51χρονης γυναίκας.

Ο εν λόγω δημόσιος υπάλληλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, εργάζεται στην Περιφέρεια Χαλκιδικής και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με την συμπεριφορά του. Μετά τον θάνατο της 51χρονης, έγραψε: “Καλή Ανάσταση Πασχαλίνα, και καλή αντάμωση. Οι φονιάδες σου θα πληρώσουν”. Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, ο επόπτης υγείας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τις αστήρικτες φήμες και τις εξωφρενικές θεωρίες του όσον αφορά τον κορονοϊό, τα εμβόλια και τα τεστ. “Χρησιμοποίησαν λοιπόν οι απατεώνες του χώρου της Υγείας τα τεστ αυτά προκειμένου να στηρίξουν μία ανύπαρκτη πανδημία”, έλεγε, μεταξύ όλων των άλλων, ο επόπτης υγείας.

επόπτης υγείας

Πηγές από την Περιφέρεια, ανέφεραν στον ΣΚΑΪ ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος αποτελεί ένα “διαχρονικό πρόβλημα”. Εδώ και πέντε χρόνια έχει παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο, λόγω των “προβληματικών συμπεριφορών που έχει σε διάφορα στάδια του βίου και της εργασίας του”, που όμως όλον αυτόν τον καιρό δεν έχει συνεδριάσει προκειμένου να λάβει απόφαση για τον συγκεκριμένο εργαζόμενο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ανεμβολίαστος και με την ιδιότητά του καταφέρνει να προσεγγίζει άτομα και να τα επηρεάζει ώστε να μην εμβολιαστούν. Ο ίδιος δεν έχει βγει σε αναστολή, καθώς δεν εργάζεται σε νοσοκομείο, και κατάφερε να δουλεύει μέσω τηλεργασίας από το σπίτι του, επικαλούμενος προβλήματα υγείας.

Πηγές από την Περιφέρεια επισημαίνουν ότι λόγω του χαρακτήρα και των συμπεριφορών του, φοβούνται να απευθυνθούν σε κάποια άλλη αρχή, καθώς ανησυχούν για το πώς θα αντιδράσει, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Τα σοκαριστικά μηνύματα της 51χρονης αρνήτριας με τον επόπτη υγείας – “Ήταν θέλημα Θεού”, λέει η μητέρα της

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της 51χρονης γυναίκα, που κατέληξε από επιπλοκές του κορονοϊού στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Έπειτα από 25 ημέρες νοσηλείας, η 51χρονη που ήταν αρνήτρια και δεν ήθελε να διασωληνωθεί, έχασε τη ζωή της. Όλο αυτό το διάστημα που έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, μέσα στο νοσοκομείο, ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια από έναν επόπτη υγείας, που επίσης είναι αρνητής. Ο επόπτης υγείας το τελευταίο διάστημα κάνει τηλεργασία, σύμφωνα με το Star.

Τα μηνύματα που αντάλλασσαν, προκαλούν σοκ.

“Θέλουν να με διασωληνώσουν. Με οξυγόνο 93, 94. Μπορείτε να με βοηθήσετε;”, έγραφε η 51χρονη.

“Υπόγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Δεν μπορούν χωρίς συναίνεση να σου κάνουν τίποτα. Κάλεσε αστυνομία. Υπόγραψε και ανέλαβε την ευθύνη”, απαντούσε ο επόπτης υγείας.

“Πώς να καλέσω αστυνομία, αφού είμαι με οξυγόνο. Δεν μπορώ καν να μιλήσω…”, εξηγούσε η 51χρονη.

Αμετανόητη η μητέρα της 51χρονης: Καλά έκανε και δεν εμβολιάστηκε

Σοκ προκαλεί επίσης η αντίδραση της μητέρας της 51χρονης. Παρότι έχασε το παιδί της, θεωρεί ότι “ήταν θέλημα Θεού” και ότι σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να έχει εμβολιαστεί.

“Ζητούσε βοήθεια ότι τη διασωλήνωσαν με το ζόρι. Δεν ήθελε να διασωληνωθεί και έγινε μεγάλη πάλη μεταξύ τους. Ήταν αρνήτρια, κατά του εμβολίου, κατά των τεστ, όλα κατά. Ήταν θέλημα Θεού, ο Θεός ήθελε να την πάρει”, λέει η μητέρα της 51χρονης. Σε ερώτηση, εάν πιστεύει τελικά ότι η κόρη της θα έπρεπε να είχε εμβολιαστεί, η μητέρα απάντησε: “Όχι, όχι, ούτε μία στο εκατομμύριο, όχι το εμβόλιο δεν είναι καλό”.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον επόπτη υγείας

Την παρέμβαση της εισαγγελίας προκάλεσαν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την δράση του επόπτη υγείας, ο οποίος έστελνε μηνύματα σε μία 51χρονη αρνήτρια, στη Θεσσαλονίκη, που κατέληξε στο νοσοκομείο.

Πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, αναφέρουν ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί αρχικά η ύπαρξη και διασπορά ψευδών ειδήσεων, και επιπλέον η τέλεση τυχόν αξιόποινων πράξεων, που συνδέονται με τον θάνατο της 51χρονης γυναίκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ