Κορονοϊός: Τα σοκαριστικά μηνύματα της 51χρονης αρνήτριας με τον επόπτη υγείας – “Ήταν θέλημα Θεού”, λέει η μητέρα της

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της 51χρονης γυναίκα, που κατέληξε από επιπλοκές του κορονοϊού στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Έπειτα από 25 ημέρες νοσηλείας, η 51χρονη που ήταν αρνήτρια και δεν ήθελε να διασωληνωθεί, έχασε τη ζωή της. Όλο αυτό το διάστημα που έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, μέσα στο νοσοκομείο, ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια από έναν επόπτη υγείας, που επίσης είναι αρνητής. Ο επόπτης υγείας το τελευταίο διάστημα κάνει τηλεργασία, σύμφωνα με το Star.

Κορονοϊός: Τα σοκαριστικά μηνύματα της 51χρονης με τον επόπτη υγείας

Τα μηνύματα που αντάλλασσαν, προκαλούν σοκ.

“Θέλουν να με διασωληνώσουν. Με οξυγόνο 93, 94. Μπορείτε να με βοηθήσετε;”, έγραφε η 51χρονη.

“Υπόγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Δεν μπορούν χωρίς συναίνεση να σου κάνουν τίποτα. Κάλεσε αστυνομία. Υπόγραψε και ανέλαβε την ευθύνη”, απαντούσε ο επόπτης υγείας.

“Πώς να καλέσω αστυνομία, αφού είμαι με οξυγόνο. Δεν μπορώ καν να μιλήσω…”, εξηγούσε η 51χρονη.

Αμετανόητη η μητέρα της 51χρονης: Καλά έκανε και δεν εμβολιάστηκε

Σοκ προκαλεί επίσης η αντίδραση της μητέρας της 51χρονης. Παρότι έχασε το παιδί της, θεωρεί ότι “ήταν θέλημα Θεού” και ότι σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να έχει εμβολιαστεί.

“Ζητούσε βοήθεια ότι τη διασωλήνωσαν με το ζόρι. Δεν ήθελε να διασωληνωθεί και έγινε μεγάλη πάλη μεταξύ τους. Ήταν αρνήτρια, κατά του εμβολίου, κατά των τεστ, όλα κατά. Ήταν θέλημα Θεού, ο Θεός ήθελε να την πάρει”, λέει η μητέρα της 51χρονης. Σε ερώτηση, εάν πιστεύει τελικά ότι η κόρη της θα έπρεπε να είχε εμβολιαστεί, η μητέρα απάντησε: “Όχι, όχι, ούτε μία στο εκατομμύριο, όχι το εμβόλιο δεν είναι καλό”.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ