Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από την αιματηρή καταδίωξη του 16χρονου

Στο φως της δημοσιότητας νέο βίντεο-ντοκουμέντο από κλειστό κύκλωμα καταστήματος, το οποίο  δείχνει στιγμιότυπα από την αιματηρή καταδίωξη του 16χρονου Ρομά από δύο μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Θεσσαλονίκη.

Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Ξεσπούν οι συγγενείς του 16χρονου – «Και τι έγινε που δεν πλήρωσε; Έπρεπε να τον σκοτώσουν;»

Το βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα the-brake.net  προέρχεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος. Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο του 16χρονου να στρίβει, ενώ από πίσω του ακολουθούν οι δύο μοτοσικλέτες. Περίπου 500 μέτρα μετά, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο αστυνομικός πυροβολεί τον 16χρονο.

Ένταση στο Μενίδι για τον πυροβολισμό του 16χρονου – Ρομά πέταξαν αντικείμενα κατά αστυνομικών

Χθες, στο κεντρικό δελτίων του ΣΚΑΙ προβλήθηκε βίντεο-ντοκουμέντο από την στιγμή που ο υπάλληλος του πρατηρίου υγρών καυσίμων προμηθεύει με καύσιμο το φορτηγάκι του 16χρονου και αυτός αναπτύσσει ταχύτητα και φεύγει χωρίς να πληρώσει. Αμέσως ο υπάλληλος πηγαίνει στο εσωτερικό του καταστήματος, όπου βρίσκονται οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και τους ενημερώνει. Οι αστυνομικοί επιβιβάζονται στις μοτοσικλέτες τους και αρχίζουν την καταδίωξη,

Οι δικοί του δήλωσαν ότι η καταδίωξη δεν έγινε την ώρα που αναφέρει η αστυνομία και αναρωτιούνται γεμάτοι αγανάκτηση: «Και τι έγινε που δεν πλήρωσε; Έπρεπε να τον σκοτώσουν;».

Θεσσαλονίκη: «Δεν θέλουμε ο Κώστας να γίνει ο επόμενος Γρηγορόπουλος» – Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του 16χρονου

«Τίποτα δεν έκανε το παιδί, βενζίνη πήγε να βάλει», τόνισε συγγενής του 16χρονου, σημειώνοντας πως υπάρχουν αποδείξεις ότι μέχρι τις 02:30 ήταν με φίλους του. Σημειώνεται ότι η αστυνομία αναφέρει ότι η καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε στη 01:00 τα ξημερώματα της 5ης Δεκεμβρίου.

«Κι αν δεν πλήρωσε; Πρέπει να τον σκοτώσει; Παρ’ του τον αριθμό, έλα στο σπίτι, κάνε καταγγελία. Έκανε ένα λάθος, να τον σκοτώσουν;», τόνισε, οργισμένος, ο πατέρας του 16χρονου οδηγού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ