Θεσσαλονίκη: Με πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι το αγοράκι που παρασύρθηκε από λεωφορείο – Τα νεότερα για την υγεία του

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο το 5,5 ετών αγοράκι, το οποίο παρασύρθηκε από λεωφορείο στον Βόλο και χρειάστηκε να διακομιστεί εσπευσμένα τα ξημερώματα στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, ThessToday.gr το αγοράκι παραμένει διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου με πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι.

Οι γιατροί του νοσοκομείου από την πρώτη στιγμή που παρέλαβαν το παιδί στην Εντατική εκφράζουν την ανησυχία τους για τα τραύματά του, ωστόσο χαρακτηρίζουν την κατάστασή του σταθερή. Θετικό είναι ότι παρά το γεγονός πως είναι διασωληνωμένο, δεν κρίνεται μεγάλη η ανάγκη για αναπνευστική υποστήριξη.

Το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης όταν κάτω από άγνωστες -έως τώρα συνθήκες- το λεωφορείο παρέσυρε το αγοράκι ενώ ήταν μαζί με την μητέρα του, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου και διασωληνώθηκε, ωστόσο εξαιτίας λιποθυμικών επεισοδίων κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο «Ιπποκράτειο», περίπου στις 2 τα ξημερώματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ