Ματούλα του Κολωνακίου: Ο γιος της ανέλαβε την αποτέφρωσή της – Βίντεο

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από την ζωή η θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου μέσα στο σπίτι της. Όπως έγινε γνωστό εντοπίστηκε στο σπίτι της 7 ημέρες έπειτα από τον θάνατό της.

Αφού έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Ματούλας δημιουργήθηκαν ερωτήματα σχετικά με την ταφή της. Σήμερα (19/10) στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας αποκάλυψε πως ο γιο της, Λορέντζο Καριέρε θα αναλάβει την αποτέφρωσή της.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Νικόλιζας ανέφερε πως: «Χθες αργά το βράδυ με ενημέρωσαν από το γραφείο κηδειών ότι ο γιος της Λορέντζο θα αναλάβει να πάρει τη σορό της μητέρας του και να την πάει για αποτέφρωση στην Ριτσώνα. Η Ματούλα δεν μου είχε πει για αποτέφρωση, ωστόσο, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και την διαπόμπευση που έχει φάει ο Λορέντζο όλες αυτές τις μέρες, είναι λογικό να θέλει να τελειώσει γρήγορα όλη αυτή η διαδικασία. Έτσι το εκλαμβάνω όλο αυτό το πράγμα που γίνεται τώρα. Από ό,τι μου είπαν από το γραφείο κηδειών δεν θα δώσουν πληροφορίες σχετικά με το πότε θα γίνει η αποτέφρωση».

Πολλά είχαν ακουστεί για την σχέση της Ματούλας του Κολωνακίου και του γιου της Λορέντζο Καριέρε. Μάλιστα η θετή μητέρα του Λορέντζο, Μαριαλένα Οικονομίδου, σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν χθες (18/10) στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη επισήμανε για τον Λορέντζο ότι: «Είναι ένα αξιοπρεπέστατο πλάσμα, δεν μπορώ άλλο να ακούω να κατηγορούν τον Λορέντζο ότι δεν είναι καλός γιος. Τη μητέρα του τη λάτρευε, ήταν κοντά της πολλά χρόνια… Τα τελευταία χρόνια ίσως επειδή η Ματούλα κατηγόρησε τη γυναίκα του… Ποια μητέρα δε θέλει να είναι καλά το παιδί της με έναν σύντροφο;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ