Κοριοί σε ξενοδοχείο στην Αττική: «Μεμονωμένο περιστατικό» λέει ο πρόεδρος εργαζομένων επισιτισμού και τουρισμού

Για το περιστατικό με το κλείσιμο πτέρυγας ξενοδοχείου στην Αττική για απεντόμωση λόγω κοριών μίλησε ο πρόεδρος εργαζομένων επισιτισμού και τουρισμού, Γιώργος Χότζογλου.

Ο κ. Χοτζόγλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, έκανε λόγο για «μεμονωμένο περιστατικό». «Από ότι πληροφορηθήκαμε χθες που επικοινωνήσαμε με όλα τα επιχειρησιακά σωματεία σε όλη την Ελλάδα και με Ενώσεις Ξενοδόχων, αυτό που συνέβη στην Αττική είναι μεμονωμένο περιστατικό» είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, αποκάλυψε ότι στην πτέρυγα ξενοδοχείου σε παραλιακό προάστιο της Αττικής όπου εντοπίστηκαν οι κοριοί, έγινε απεντόμωση και την επόμενη μέρα άνοιξε ξανά.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ο πρόεδρος εργαζομένων επισιτισμού και τουρισμού ανέφερε ότι στο ξενοδοχείο υπήρχαν πολλοί επισκέπτες από τη Γαλλία και τη Βρετανία. Αναφορικά τα μέτρα προφύλαξης, τόνισε πως στα ξενοδοχεία υπάρχει ειδικό έπιπλο για τις βαλίτσες και εκεί πρέπει να τοποθετούνται.

Σημείωσε επίσης πως, «μετά τον covid οι καμαριέρες καθαρίζουν κανονικά με μικροβιοκτόνα και εντομοκτόνα, και όχι επιφανειακά. Τα ξενοδοχεία είναι υποχρεωμένα να αλλάζουν τακτικά τα στρώματα».

«Δεν υπάρχει κρούσμα σε κάποιο άλλο ξενοδοχείο» κατέληξε ο κ. Χότζογλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ