Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 40χρονος που κατηγορείται ότι ποδοπάτησε μέχρι θανάτου γατάκι

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 40χρονος, που κατηγορείται ότι ποδοπάτησε μέχρι θανάτου ένα γατάκι, στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Αύγουστο.

Ποινική δίωξη στον διδάκτορα που ποδοπάτησε κι έλιωσε νεογέννητο γατάκι

Κατά την απολογία του στον ανακριτή, ο 40χρονος επανάλαβε -όπως και προανακριτικά- ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και αρνήθηκε την κακουργηματική πράξη που του αποδίδεται περί «φόνου ζώου συντροφιάς».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η ταυτοποίηση του 40χρονου έγινε από υλικό που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας της περιοχής, αλλά και καταθέσεις μαρτύρων.

Θεσσαλονίκη: Διδάκτωρ στο ΑΠΘ ο 39χρονος που φέρεται να σκότωσε το γατάκι

Σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο 40χρονος, που είναι διδάκτωρ Πανεπιστημίου και δικηγόρος, αμφισβήτησε το περιεχόμενο των μαρτυρικών καταθέσεων.

Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά την καταγγελία που έκανε φιλοζωική οργάνωση στις Αρχές, ενώ την προανάκριση διενήργησε το ΑΤ Λευκού Πύργου.

Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα η δικογραφία για τον δράστη που σκότωσε το γατάκι – Του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το περιστατικό φέρεται να διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της 20ής Αυγούστου, επί της οδού Ερμού.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος, καταγράφεται ο δράστης να κοιτάζει γύρω του για να βεβαιωθεί ότι δεν τον παρακολουθεί κανείς, να πλησιάζει το γατάκι και στη συνέχεια να το συνθλίβει με το πόδι του. Στη συνέχεια αποχωρεί από το σημείο, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ