Θεσσαλονίκη: Διδάκτωρ στο ΑΠΘ ο 39χρονος που φέρεται να σκότωσε το γατάκι

Αποκαλύψεις για την ταυτότητα άνδρα που φέρεται να πάτησε το γατάκι στη Θεσσαλονίκη και το σκότωσε. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, ο 39χρονος που, όπως πρώτο αποκάλυψε το enikos.gr, ταυτοποιήθηκε για την κτηνωδία , φέρεται να έχει στενή συνεργασία με το ΑΠΘ και να έχει διδάξει σε φοιτητές.

Σύμφωνα με το MEGA, ο δράστης έχει σπουδάσει στο ΑΠΘ αλλά και σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, και την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά δίδασκε στο ΑΠΘ, ενώ η συνεργασία φαίνεται πως θα επαναληφθεί και αυτή την χρονιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 39χρονος έχει στενή συγγενική σχέση με καθηγητή του ΑΠΘ.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ έχει επιβληθεί πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βάρος του για θανάτωση ζώου.  «Σε καμιά περίπτωση δεν εμπλέκομαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι μπορεί να λεχθεί και τι όχι. Θα μιλήσω με τους κατάλληλους ανθρώπους και εκείνοι θα μεταφέρουν αυτά που πρέπει να μεταφερθούν. Είμαι ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος και έχω οικογένεια. Δεν θέλω να γίνει κάτι άστοχο έως ότου αποσαφηνιστεί το θέμα. Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ έγκριτος και επαγγελματικά και κοινωνικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σε αυτό το περιστατικό», υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται ότι, υπήρξε βίντεο που κατέγραψε τον άνδρα ο οποίος αφού πρώτα ήλεγξε γύρω του τον χώρο, ώστε να σιγουρευτεί ότι δεν τον βλέπει κανείς, πλησίασε το μικρό γατάκι και το πάτησε με απίστευτη βιαιότητα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ