Θεσσαλονίκη: Δύο συμπλοκές Ρομά στο κέντρο της πόλης – Ένας τραυματίας – Τέσσερις προσαγωγές

Επεισόδιο μεταξύ Ρομά σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, περίπου στις 22:00, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας grtimes.gr, δυο ομάδες ατόμων Ρομά συνεπλάκησαν, στο «Πάρκο Περιστέρια».

Από τη συμπλοκή τουλάχιστον ένα άτομο έχει τραυματιστεί, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει άμεσα άνδρες της αστυνομίας αλλά και της ομάδας ΟΠΚΕ οι οποίες και προσήγαγαν ένα άτομο.

Πρόκειται για τον τραυματία, ο οποίος ενεπλάκη στον καυγά. Το άτομο τη στιγμή της σύλληψης του βρίσκονταν σε ένταση, κατά εκείνων με τους οποίους καυγάδισε.

Την ίδια ώρα μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις “χτενίζουν” την περιοχή προς αναζήτηση περισσοτέρων εμπλεκομένων στο επεισόδιο, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι στο συμβάν χρησιμοποιήθηκαν και αντικείμενα, όπως μπουκάλια.

Και δεύτερο επεισόδιο

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στο «Πάρκο Περιστέρια» στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας grtimes.gr, άτομα που ενεπλάκησαν στον πρώτο καυγά επέστρεψαν στο σημείο και επιτέθηκαν εκ νέου. Στο σημείο έφθασαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας που προχώρησαν σε ακόμη τρεις προσαγωγές.

Από τη συμπλοκή προέκυψε ένας τραυματισμός, ωστόσο δεν χρειάστηκε η συνδρομή του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε νωρίτερα ξεκίνησε από καυγά δυο ανηλίκων για μια μπάλα. Έπειτα συνεπλάκησαν οι μητέρες τους κι αμέσως μετά ξέσπασε το πρώτο επεισόδιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ