Θεοδωρικάκος για σύλληψη 23χρονου: Υπάρχει μία σειρά από πειστήρια – Θέμα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ. να ολοκληρωθεί η έρευνα

“Η αστυνομία έχει εργαστεί μεθοδικά. Υπάρχει μία σειρά από πειστήρια. Η υπόθεση εξελίσσεται και θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης”, δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος αναφερόμενος στη σύλληψη του 23χρονου αλβανικής καταγωγής για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στη Θεσσαλονίκη.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “Tlive”, ο Τάκης Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι είναι θέμα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ. να ολοκληρωθεί η έρευνα για την άγρια δολοφονία του 19χρονου, να βρεθούν όλοι οι ένοχοι και να πάνε στη Δικαιοσύνη. “Το χρωστάμε, γιατί οι πολίτες πρέπει να νιώθουν ότι υπάρχει Δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο”, τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρόσθεσε ότι “είναι ανεπίτρεπτο να ξαναυπάρξουν τέτοιες καταστάσεις”.

Ο ίδιος εξέφρασε γι’ άλλη μια φορά τα θερμά συλλυπητήριά του στους γονείς του αδικοχαμένου Άλκη, κάνοντας λόγο για μία “ασύλληπτη τραγωδία” καθώς ένα παλικάρι 19 ετών έχασε τη ζωή του “χωρίς κανένα λόγο και καμία αιτία. Με μόνη αφορμή το μίσος κάποιων ανθρώπων -για ποιο λόγο απέναντι σε αυτό το παλικάρι;”.

“Είναι θέμα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ. να βρει τους ενόχους και να τους οδηγήσει στη Δικαιοσύνη. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των γονιών του, αλλά τουλάχιστον ας ανταποκριθούμε στο κοινό αίσθημα όλων, ας υπάρξει Δικαιοσύνη και ας τιμωρηθούν οι ένοχοι από τη Δικαιοσύνη” υπογράμμισε ο υπουργός, σημειώνοντας ότι “δεν το χωράει ανθρώπινο μυαλό ότι χάθηκε με αυτό τον τρόπο ένα παλικάρι 19 ετών”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ