Η αλήθεια για το Ράδιο Αρβύλα και τον Εκατομμυριούχο

Αρκετά δημοσιεύματα θέλουν τους “Ράδιο Αρβύλα” να ρίχνουν πρόωρα αυλαία και τη θέση της παρέας του Αντώνη Κανάκη να παίρνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το τηλεπαιχνίδι “Εκατομμυριούχος“.

Η αλήθεια όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του enikos.gr, είναι ότι οι “Ράδιο Αρβύλα” και ο ΑΝΤ1 έχουν μια μακροχρόνια συνεργασία και το συμβόλαιο τους δεν τελειώνει φέτος. Ο Αντώνης Κανάκης είχε προαναγγείλει από τις πρώτες εκπομπές κιόλας, ότι η τελευταία τηλεοπτική τους παρουσία για φέτος υπολογίζεται να είναι γύρω στο Πάσχα.

Συγκεκριμένα στη συμφωνία του ΑΝΤ1 με τον Αντώνη Κανάκη αναφέρεται ρητά ότι το «Ράδιο Αρβύλα» θα ολοκληρώσει τη σεζόν πριν από το Πάσχα -και συγκεκριμένα στις 15 Απριλίου- αφήνοντας «τρύπα» στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1,  καθημερινά στις 20:00.

Δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο η πορεία της μίας εκπομπής με την άλλη. Άλλωστε το Ράδιο Αρβύλα καταγράφει κάθε ημέρα υψηλές τηλεθεάσεις. Επίσης, ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει γυρίσματα για τον “Εκατομμυριούχο”.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ημερομηνία πρεμιέρας αλλά και προβολής του τηλεπαιχνιδιού δεν έχει “κλειδώσει” ακόμα. Τα πράγματα λόγω της πανδημίας είναι ρευστά και για να ξεκινήσει η προβολή του “Εκατομμυριούχου”, η παραγωγή θέλει να υπάρχει μια κάβα επεισοδίων, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα σε περίπτωση κρούσματος, που θα σημάνει αναγκαστική παύση των γυρισμάτων.

Πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον “Εκατομμυριούχο”

Η Reallife της Κυριακής ανέφερε ότι έπειτα από μήνες διαπραγματεύσεων, το κανάλι και η εταιρεία παραγωγής του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» κατέληξαν σε συμφωνία για έναρξη του τηλεπαιχνιδιού μέσα στη σεζόν και με πέντε επεισόδια την εβδομάδα. Τα γυρίσματα με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα ξεκινήσουν μέσα στον επόμενο μήνα, με προοπτική το τηλεπαιχνίδι να κάνει πρεμιέρα αμέσως μετά το Πάσχα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ