Θέμης Αδαμαντίδης: Η Βαρβάρα Κίρκη κάνει έκκληση να βρεθεί ο μάρτυρας που είδε τον ξυλοδαρμό της

Στο επίκεντρο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά την καταγγελία που έκανε η πρώην σύντροφός του για ξυλοδαρμό. Η δίκη του τραγουδιστή πήρε αναβολή για τις 14 Ιουλίου με την Βαρβάρα Κίρκη να κάνει δημόσια έκκληση να μιλήσει ο μάρτυρας που είδε το περιστατικό.

“Κάνω έκκληση να βρεθεί ο αυτοκινητιστής που μπροστά στα μάτια του ο Θέμης Αδαμαντίδης με χτύπησε. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας, την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 1:30 τα ξημερώματα. Επίσης θέλω να διευκρινίσω ότι τα λεφτά που έστελνα στην πρώην σύντροφο του Θέμη, Αναστασία Στεφάνοβα, τα έστελνα κατ’ εντολή του τραγουδιστή. Δεν το έκανα αυθαίρετα. Το ίδιο συνέβαινε και στην πρώην σύζυγο του Θέμη…», αναφέρει η Βαρβάρα Κίρκη μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ξέσπασε σε λυγμούς η Βαρβάρα Κίρκη – “Με χτυπούσε συνέχεια, δεν έφευγα γιατί τον αγαπούσα και τον αγαπώ”

Σημειώνεται ότι χθες η Βαρβάρα Κίρκη ξέσπασε σε λυγμούς μιλώντας για τη σχέση της με τον Θέμη Αδαμαντίδη.

“Συνέχεια με χτύπαγε από ζήλεια. Όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγα νωρίτερα από κοντά του γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω. Απλά είναι τα πράγματα. Βοήθεια μου ζητούσε συνέχεια. Προσπάθησα, ήμουν συνέχεια δίπλα του. Αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο δεν είναι κακό. Αλήθεια τον αγάπησα, το έβλεπαν όλοι. Ήμουν στο J2US δίπλα του και τον αγαπάω. Όμως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Είναι λάθος. Είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά. Ζαλίζομαι συνέχεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω κουραστεί. Δεν γίνεται να τρως μέρα παρά μέρα ξύλο” ανέφερε κλαίγοντας.

“Είχε παράνοιες. Με όλον τον κόσμο εγώ φλέρταρα. Δεν είναι έτσι τα πράγματα στη ζωή. Είναι λάθος μου που τα ανεχόμουν. Δικοί του γνωστοί μου έλεγαν φύγε. Είχαμε χωρίσει πόσες φορές. Είχα φύγει. Δεν θέλω λεφτά από τον Θέμη. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε ούτε να φάμε. To ψυγείο ήταν άδειο. Θα με πει εμένα κλέφτρα; Από μένα έπαιρνε. Πού τα βρήκε τα λεφτά; Εγώ τον αγάπησα περισσότερα απ’ ότι με αγάπησε αυτός. Δεν θέλω να στερήσω από εκείνον και τα παιδιά του ούτε ένα cent. Δεν ξέρω τι λέει ο κόσμος, δε με απασχολούν αυτά που λέει ο κύριος Κούγιας. Με ζήλευε παθολογικά αλλά όλα έχουν ένα μέτρο. Καταδικάστε με που αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο» είπε με “σπασμένη” φωνή στην εκπομπή Super Κατερίνα.

 

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου η δίκη – Οι πρώτες δηλώσεις του

Στις 14 Ιουλίου θα συζητηθεί η υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη, που κατηγορείται για ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.

Το αίτημα αναβολής υποβλήθηκε από την πλευρά της καταγγέλλουσας, καθώς η ίδια βρίσκεται στον ιατροδικαστή για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ και ο συνήγορός της Απόστολος Λύτρας δήλωσε μέσω συναδέλφου του, κώλυμα καθώς έπρεπε να παραστεί σε υπόθεση που δικαζόταν σε άλλο δικαστήριο.

Θέμης Αδαμαντίδης: Η στιγμή της βιαιοπραγίας και το τραύμα στο πρόσωπο της συντρόφου του

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο Θέμης Αδαμαντίδης φαίνεται να βιαιοπραγεί εναντίον της συντρόφου του, είδε το φως της δημοσιότητας.

Στις εικόνες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, καταγράφεται η στιγμή που ο τραγουδιστής κλωτσά την σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη. Εκείνη δεν αντιδρά. Με τη βία ο τραγουδιστής την σπρώχνει προς το αυτοκίνητο. Ήταν Πέμπτη 30 Ιουνίου, έξω από κατάστημα τυχερών παιγνίων. Το βίντεο φέρεται να καταγράφει τα όσα έχει καταγγείλει η πρώην σύντροφός του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ