Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Το «σούσουρο» στην κηδεία της Τζωρτζίνας για το μακιγιάζ

Ο θάνατος των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα αποτελεί θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία. Την ίδια ώρα οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Τις τελευταίες ημέρες και ειδικά μετά τη δήλωση – «φωτιά» του Θανάση Κατερινόπουλου για τα σημάδια που υπήρχαν στο πρόσωπο ενός από τα νεκρά παιδιά, η Πάτρα συζητά το συγκεκριμένο θέμα.

Άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι «στην κηδεία της Τζωρτζίνας έγινε σούσουρο ανάμεσα σε εμάς που παραβρεθήκαμε γιατί το πρόσωπο του παιδιού ήταν περασμένο με μέικαπ. Όλοι παραξενευτήκαμε».

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, «όταν πλησίασα το παιδί για να προσκυνήσω και να το αποχαιρετήσω είδα στο αριστερό του μάγουλο σημάδια. Σαν χτυπήματα. Δεν έδωσα τότε μεγάλη σημασία, όμως τώρα με όλα όσα ακούγονται, όλοι εδώ στην Πάτρα το συζητάμε. Γιατί ένα παιδάκι να ήταν βαμμένο;».

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 σε ερώτηση προς το γραφείο τελετών εάν ήταν δική του πρωτοβουλία το μακιγιάζ ή το ζήτησε κάποιος, οι υπεύθυνοι απάντησαν ότι θα τα πουν όλα στις αρμόδιες Αρχές.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Πάτρα: Ξεσπά η γιαγιά των τριών παιδιών – «Θα έρθει η ώρα που θα μιλήσω»

Ξεσπά η μητέρα της Ρούλας Παπασπιρίγκου για την στοχοποίηση της κόρης της σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας μέσα σε τρία χρόνια που έχει συγκλονίσει την Πάτρα και ολόκληρο το πανελλήνιο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η γιαγιά των τριών κοριτσιών την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για την υπόθεση, είπε μεταξύ άλλων:

«Είμαι η μητέρα της Ρούλας. Είμαι καταβεβλημένη. Να σας πω, έχουμε βάλει δικηγόρο και μπορείτε να μιλήσετε με αυτόν. Δεν έχουν δείξει κανένα σεβασμό στον θάνατο τριών παιδιών. Δεν σας ξέρω, αλλά έχω να πω ότι όλοι οι δημοσιογράφοι που έχουν βγει στην τηλεόραση και πατάνε πάνω στον θάνατο τριών παιδιών και σε μία μάνα που τη στοχοποιεί όλη η κοινωνία, ντρέπομαι πραγματικά. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο».

Η ίδια πρόσθεσε ότι «λίγη τιμή και σεβασμό σε αυτή την τραγωδία που μας έχει συμβεί. Θα έρθει η ώρα που θα μιλήσω, όχι τώρα όμως. Ας περιμένουν τις εξετάσεις και ας βγάλουν κάποιο πόρισμα μετά και θα μιλήσουμε κι εμείς οι συγγενείς, και θα μπορέσουμε κι εμείς να πούμε περισσότερα πράγματα».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ