Τελωνείο Κήπων: Τσακώθηκαν για την σειρά και τον παρέσυρε με το όχημά του – Σε κρίσιμη κατάσταση 57χρονος

Μη αναστρέψιμη θεωρείται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση του άτυχου 57χρονου από την Γεμιστή Φερών, ο οποίος χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην περιοχή του Τελωνείου Κήπων στον Έβρο και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής όταν σε ουρά αυτοκινήτων 30 μέτρων στο Τελωνείο, ο 57χρονος ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει ώστε να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του.

Ακολούθησε διαπληκτισμός του 57χρονου με τους οδηγούς, και στη συνέχεια ο δράστης παρέσυρε με το όχημά του τον 57χρονο, που είχε εξέλθει από το αυτοκίνητό του, προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες, ιδιαίτερα στο κεφάλι, από όπου έχει μη αντιμετωπίσιμη αιμορραγία.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται.

Συνελήφθη 33χρονος Τούρκος

Παρόλο που δεν υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας, η ΕΛΑΣ σύμφωνα με μαρτυρίες κάποιων, προχώρησε στη σύλληψη ενός 33χρονου Τούρκου μετανάστη, κάτοικο Γαλλίας, ο οποίος επέστρεφε με άδεια στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο 33χρονος αρνείται κάθε κατηγορία.

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και θα οδηγηθεί την Τρίτη στον Ανακριτή Αλεξανδρουπόλεως, ενώ το όχημά του κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ