Τέμπη: Σταθμάρχης χωρίς προηγούμενη εμπειρία και μεικτές αποδοχές 3.500 ευρώ

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τον σταθμάρχη της Λάρισας με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο μισθός του άγγιζε τα 3.500 ευρώ μεικτά, χωρίς προηγούμενη εμπειρία.

«Μεσολάβησε το κόμμα» – Νέα καταγγελία για την τοποθέτηση του σταθμάρχη στη Λάρισα

Από κτηνοτρόφος σε χωριό της Καρδίτσας, έγινε αχθοφόρος στον ΟΣΕ, ύστερα μετατάχθηκε στο υπουργείο Παιδείας και τελικά επέστρεψε στον ΟΣΕ ως σταθμάρχης σε ηλικία 59 ετών.

Ο 59χρονος τοποθετήθηκε στη θέση ευθύνης του σταθμάρχη, χωρίς προηγούμενη εμπειρία, με τον μισθό του να αγγίζει τα 3.500 ευρώ μεικτά.

Τέμπη: Πόσες ημέρες ήταν ο σταθμάρχης στον σταθμό της Λάρισας – Η μετάταξη και η βασική εκπαίδευσή του

Σύμφωνα με τους συναδέλφους του 59χρονου, η εκπαίδευσή του κράτησε περίπου έξι μήνες. Ωστόσο, δεν φαίνεται να είχε κάνει πρακτική επί του πεδίου με κάποιον να τον επιβλέπει. Αυτό, μάλιστα, αναμένεται να ερευνήσει η Επιτροπή που συστάθηκε για το δυστύχημα.

Το ρεπορτάζ του MEGA, αναφέρει ότι ο σταθμάρχης «ρίχτηκε στα βαθιά» σε έναν επαρχιακό σταθμό της Καλαμπάκας από όπου όπως λένε οι συνάδελφοί του, περνάνε δυο τρένα τη μέρα.

Τέμπη: Ο σταθμάρχης ειδοποιήθηκε για την εμπορευματική αμαξοστοιχία 17 λεπτά πριν από την μοιραία σύγκρουση

Η πρώτη του βάρδια ως σταθμάρχης Λάρισας, χωρίς άλλον να τον επιβλέπει, ήταν την Παρασκευή πριν από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ