Τέμπη: Το προφητικό story των διδύμων και της ξαδέλφης τους λίγο πριν από την επιβίβαση στο μοιραίο τρένο – ΒΙΝΤΕΟ

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Καστράκι Καλαμπάκας από το θάνατο των τριών κοριτσιών που βρέθηκαν στο μοιραίο τρένο  στα Τέμπη. Λίγο πριν το πολύνεκρο δυστύχημα οι δίδυμες Θώμη και Χρύσα Πλακιά και η πρώτης τους ξαδέλφη, Αναστασία Πλακιά  ανάρτησαν προφητικό story στα social media με το οποίο «έγραφαν» λίγη ώρα πριν από τη σύγκρουση: «Ίσως φτάσουμε κάποτε».

Τέμπη: Η οικογένεια των δίδυμων κοριτσιών είχε χάσει συγγενείς και στο Μάτι

Η ζωή έδειξε το πιο άσχημο της πρόσωπο στα τρία αυτά κορίτσια, καθώς  πριν από λίγο καιρό οι δίδυμες αδελφές και η ξαδέλφη τους βάφτισαν στο Καστράκι Καλαμπάκας ένα κοριτσάκι.

Το προφητικό story

Τα κορίτσια κατά την αναμονή της επιβίβασής τους στο μοιραίο Intercity ανάρτησαν story στα social media σχολιάζοντας πως «ίσως φτάσουμε κάποτε», ενώ στο τέλος του βίντεο μια από τις τρεις κοπέλες ακούγεται να λέει «φίλε ποτέ ξανά με τρένο».

Τέμπη: «Πάμε στο κυλικείο να κάτσουμε» – Η μοιραία κίνηση για τις δίδυμες και την ξαδέλφη τους

Τις κινήσεις των τριών κοριτσιών περιέγραψε 0 28χρονος Νίκος που καθόταν στο τέταρτο βαγόνι τρένου, λέγοντας: «Θυμάμαι τα τρία κορίτσια που μπήκαν, άφησαν τις βαλίτσες τους δίπλα σε εμάς».

Tα τρία κορίτσια ταξίδευαν για πρώτη φορά με τρένο προκειμένου να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζαν.

Τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκαν οι δίδυμες αδελφές

Συνήθιζαν να πηγαίνουν με αυτοκίνητο, αλλά αυτή τη φορά επέλεξαν το τρένο.

Οι γονείς τους είναι σε κατάσταση σοκ και στο χωριό Καστράκι της Καλαμπάκας έχουν σπεύσει ψυχολόγοι για να τους στηρίξουν.

«Χάσαμε τα αγγελούδια μας» λένε συγκλονισμένοι στενοί συγγενείς των οικογενειών, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθούν να δώσουν δύναμη και κουράγιο στους γονείς των τριών κοριτσιών αλλά και στον αδελφό της Αναστασίας.






Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ