Τέμπη: Οδυνηρή διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων – Τραγικές σκηνές στο νοσοκομείο Λάρισας

Εικόνες αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονται στη Λάρισα, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η οδυνηρή διαδικασία της αναγνώρισης των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, που σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, στα Τέμπη.

Τέμπη: «Αλήτες μου φάγατε το παιδί» – Ραγίζει καρδιές η μητέρα του

Δυστυχώς, σε αρκετές περιπτώσεις η διαδικασία της αναγνώρισης είναι πάρα πολύ δύσκολη, καθώς οι σοροί τουλάχιστον επτά επιβατών του τρένου είναι απανθρακωμένες, ενώ άλλα θύματα είναι διαμελισμένα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, 53 άνθρωποι δεν βρίσκουν τους δικούς τους ανθρώπους και βρίσκονται για αναζήτηση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Τέμπη: Αγωνιώδεις έρευνες μέσα στις καμένες λαμαρίνες – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας

Μέχρι τώρα οι 40 απ’ αυτούς έχουν δώσει δείγμα DNA και ακολουθούν και οι υπόλοιποι. Πρόκειται για μια διαδικασία πολύ σκληρή και επώδυνη, αλλά και αρκετά μεγάλη σε διάρκεια, καθώς θα απαιτηθούν αρκετές ημέρες για την πλήρη ταυτοποίηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο της Λάρισας βρίσκονται τέσσερις ιατροδικαστές, ενώ παρών είναι και ο Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών.

Τέμπη: Το μοιραίο σήμα του σταθμάρχη στον μηχανοδηγό – «Περνάς το κόκκινο φωτόσημο έως και είσοδο Νέων Πόρων»
Εικόνες γροθιά στο στομάχι με τους συγγενείς των επιβατών του μοιραίου τρένου. Πηγή: ertnews

Λάρισα: Νταλίκα – ψυγείο στο νοσοκομείο για τις σορούς

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το larissanet.gr, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έφτασε νταλίκα – ψυγείο νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η εξέλιξη κρίθηκε επιβεβλημένη, ώστε να διατηρηθούν οι σοροί με δεδομένο ότι θα απαιτηθεί χρόνος μέχρι την ταυτοποίησή τους μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σημειώνεται πως ήδη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας βρίσκεται ομάδα ιατροδικαστών, η οποία θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες με τη λήψη DNA, μια διαδικασία σκληρή και επώδυνη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ