Τέμπη: «Αλήτες μου φάγατε το παιδί» – Ραγίζει καρδιές η μητέρα του

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την τραγωδία στα Τέμπη. Στο νοσοκομείο της Λάρισας σπεύδουν συγγενείς για το δύσκολο έργο της αναγνώρισης των δικών τους ανθρώπων, που εντοπίστηκαν νεκροί. 

Τέμπη: Νέα στοιχεία για τον σταθμάρχη που έχει συλληφθεί – Ήταν πρώην αχθοφόρος του ΟΣΕ

Μία τέτοια τραγική ιστορία μετέφερε δημοσιογράφος στο δελτίο ειδήσεων του Star. Γονείς μόλις είχαν ταυτοποιήσει το πτώμα του παιδιού τους και οι συγγενείς τους βοηθήσουν να αποχωρήσουν από το νοσοκομείο της Λάρισας. Οι περιγραφές της δημοσιογράφου για όσα άκουσε ραγίζουν καρδιές.

«Φώναζαν αλήτες μου φάγατε το παιδί»

«Πριν από λίγο ήταν μια οικογένεια με δέκα άτομα, που προφανώς ταυτοποίησαν το παιδί τους και φώναζαν αλήτες μου φάγατε το παιδί. Ήταν μια μάνα που την κρατούσαν οι συγγενείς της για να φύγει από το σημείο, από το νοσοκομείο. Είχαν ταυτοποιήσει το παιδί», μετέφερε η δημοσιογράφος.

Στα Τέμπη η Σακελλαροπούλου – Άφησε λουλούδια στα συντρίμμια βαγονιού

Είναι μια εικόνα που επαναλαμβάνεται σε αυτό το σημείο γιατί έχουν ξεκινήσει οι ταυτοποιήσεις για όσους μπορούν να αναγνωριστούν από τους συγγενείς τους, όσοι δεν μπορούν γίνεται με λήψη DNA…», τόνισε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος του Star.

 

Τέμπη: «Τι μας ξημέρωσες Θεέ μου;» – Θρήνος για 35χρονο μηχανοδηγό που ταξίδευε ως επιβάτης στο τρένο

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ