Τάσος Ξιαρχό: Στο νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο φέρεται να βρίσκεται ο Τάσος Ξιαρχό μετά την απόπειρα αυτοκτονίας.

Όπως ανέφερε σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok το βράδυ της Δευτέρας, προσπάθησε να αυτοκτονήσει παίρνοντας χάπια, με αποτέλεσμα για μία ώρα να είναι αναίσθητος. Ο γνωστός χορογράφος τονίζει στο βίντεό του ότι ντρέπεται που κορόιδεψε τη νεαρή γυναίκα στο εστιατόριο, αλλά “δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη”.

“Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη”, ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό. Σημειώνεται ότι το βίντεο κατέβηκε σχεδόν αμέσως από το TikTok.

Θρίλερ για τον εντοπισμό του

Νωρίτερα εκτυλίχθηκε ένα θρίλερ για τον εντοπισμό του καθώς φέρεται να είχε στείλει μηνύματα σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, λέγοντας ότι θέλει να αυτοκτονήσει. Είχε προηγηθεί κατακραυγή για την ανάρτηση που έκανε στο Instagram και τη δημοσίευση βίντεο στο οποίο ακούγεται να χλευάζει μία γυναίκα για τα κιλά και τα ρούχα της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι γύρω στις 3 το μεσημέρι, άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του χορογράφου ειδοποίησε την αστυνομία ότι έχει πάρει χάπια και θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία και ξεκίνησε να τον αναζητά. Κάποια στιγμή οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητό του στο Μενίδι, κοντά στο πατρικό σπίτι του χορογράφου, όμως όταν εκείνος τους είδε, άνοιξε την πόρτα και εξαφανίστηκε.

Η ΕΛ.ΑΣ. “χτένισε” την περιοχή προκειμένου να εντοπίσει τον Τάσο Ξιαρχό, ενώ στην επιχείρηση συμμετείχε και η ΕΜΑΚ. Στο σημείο έφθασαν ο πατέρας του χορογράφου και η αδελφή του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, επικοινώνησε και με έναν φίλο του.

“Δεν ξέρω κάτι χάπια έχει πιει, λέει, με μια φίλη του που μίλησα. Παίρνουμε συνέχεια τηλέφωνο. Δεν μιλάει, δεν απαντάει. Μια το κλείνει μια το ανοίγει. Είναι στη ζωή τουλάχιστον”, δήλωσε ο πατέρας του στις κάμερες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ