Τα ζώδια της εβδομάδας 4/7/2016

ΚΡΙΟΣ

Για ακόμη μια εβδομάδα τονίζονται ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι, την ακίνητη περιουσία, την επαγγελματική έδρα ή καταστάσεις του παρελθόντος που με κάποιον τρόπο σε απασχολούν. Η διάθεσή σου ενδεχομένως κρίνεται περίεργη κάποιες στιγμές με αφορμή κάποια οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα που σε δυσκολεύουν, αν γεννήθηκες κοντά στις 14/4. Προσπάθησε να διαχειριστείς στωικά και ώριμα τυχόν εντάσεις ή προβλήματα (με ανώτερα πρόσωπα ή με ανθρώπους της οικογένειας), αν γεννήθηκες κοντά στις 6/4.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εποχή δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις πιο εύστοχα, αλλά και να προβείς σε μετακινήσεις / εκδρομές που θα μπορούσαν να συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, κυρίως αν γεννήθηκες μετά τις 29/4. Σ’ εσένα του γ’ δεκαημέρου οι πλανήτες προσφέρουν τους τρόπους να έλθεις πιο κοντά με ανθρώπους που ενδεχομένως είχες παρεξηγηθεί στο παρελθόν (ειδικά αν έχεις γενέθλια στις 13/5), αλλά και να βγεις κερδισμένος/η από μια εμπορική πράξη ή μια συμφωνία. Μικρές, αλλά μετρήσιμες χαρές επιφυλάσσει η εβδομάδα στους Ταύρους της 7-8/5.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή σε κάνει για ακόμα μια φορά να εστιάζεις στον υλικό παράγοντα και στην αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας που χρειάζεσαι για να βαδίζεις με άνεση προς ένα πιο όμορφο αύριο. Ενδεχομένως κάποιες εξελίξεις θα σου δώσουν μικρή ανάσα στις ημέρες που ακολουθούν. Ωστόσο, η διάθεσή σου ίσως κρίνεται περίεργη σε ορισμένες στιγμές με αφορμή κάποια οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, αν γεννήθηκες κοντά στις 30/5. Προσπάθησε να διαχειριστείς στωικά και ώριμα τυχόν εντάσεις ή προβλήματα, αν γεννήθηκες κοντά στις 22/5.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εποχή «ζητά» να θέσεις σε προτεραιότητα τις προσωπικές σου ανάγκες κι επιθυμίες και ν’ αναλάβεις δημιουργική δράση. Η Αφροδίτη υπόσχεται καλύτερες μέρες με χαμόγελο εξ’ αφορμής κάποιων εξελίξεων που σημαίνουν τύχη στα χρήματα ή στα αισθήματα ή τουλάχιστον μια ηθική δικαίωση, αν έχεις γενέθλια μετά τις 12/7. Στον ερωτικό τομέα η εβδομάδα θα μπορούσε ν’ αποδειχθεί  ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 15/7. Η διάθεσή σου ενδεχομένως κρίνεται περίεργη κάποιες στιγμές λόγω συναισθηματικών ή οικονομικών θεμάτων που σε δυσκολεύουν, αν γεννήθηκες στις 16/7. Προσπάθησε να διαχειριστείς στωικά και ώριμα τυχόν εντάσεις ή προβλήματα ( κυρίως σε σχέσεις /συνεργασίες) αν γεννήθηκες κοντά στις 8/7. Μικρές, αλλά μετρήσιμες χαρές  κι ευκαιρίες επιφυλάσσει η εβδομάδα στους Καρκίνους της 9-10/7.

ΛΕΩΝ

Με τρεις πλανήτες στον Καρκίνο δεν μπορούμε παρά να συζητήσουμε για μια εποχή προπαρασκευαστική σε κάτι σημαντικό για σένα ή για μια διάθεση φυγής ή απόσυρσης / ξεκούρασης στη μοναξιά σου. Ενδεχομένως βαδίζεις με σχετική μυστικότητα χτίζοντας σιγά σιγά το οικοδόμημα που έχεις κατά νου. Θεωρητικά μπορείς να ελπίζεις σε μια συμφέρουσα εξέλιξη (που σχετίζεται με το σπίτι /την οικογένεια /το ακίνητο), αν γεννήθηκες κοντά στις 15/8. Γενικότερα, προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος και να διαχειριστείς με στωικότητα εντάσεις κι αγωνίες της καθημερινότητας (στο σπίτι ή στην εργασία σου ή ακόμα και σχετικά με το κατοικίδιο ζωάκι σου). Μην ξεχνάς ότι όσο περισσότερο τον πιέζεις, ο οργανισμός σου μπορεί να απαντά με ψυχοσωματικά συμπτώματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τρεις πλανήτες στον Καρκίνο θα μπορούσαν να δώσουν εξαιρετικές αφορμές για κοινωνικότητα, καθώς κι ευκαιρίες που προκύπτουν εν μέσω συναντήσεων με φίλους και γνωστούς ή στα πλαίσια συλλογικών χώρων όπου θα κινηθείς. Εν ολίγοις δύνασαι να προωθήσεις τους πάσης φύσεως στόχους σου, τόσο σ΄ επαγγελματικό-πρακτικό επίπεδο, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Βεβαίως, η εύνοια τώρα αφορά κυρίως εσένα που έχεις γενέθλια στο β’και γ’ δεκαήμερο. Η διάθεσή σου ενδεχομένως κρίνεται περίεργη κάποιες στιγμές με αφορμή κάποια οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα που σε δυσκολεύουν ή σε βάζουν σε διλήμματα, αν γεννήθηκες στην αρχή του Σεπτεμβρίου.  Μικρές, αλλά μετρήσιμες χαρές  κι ευκαιρίες επιφυλάσσει η εβδομάδα στους Παρθένους της 9-10/9. Εύστοχα μπορείς να διαχειριστείς ένα ζήτημά σου, εσύ της 15/9.

ΖΥΓΟΣ

Για ακόμη μια εβδομάδα τονίζονται ζητήματα που αφορούν σημαντικές υποχρεώσεις (οικογενειακές /κοινωνικές /επαγγελματικές-καριέρας).  Η διάθεσή σου ενδεχομένως κρίνεται περίεργη κάποιες στιγμές με αφορμή κάποια οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα που σε δυσκολεύουν, αν γεννήθηκες κοντά στις 17/10. Προσπάθησε να διαχειριστείς στωικά και ώριμα τυχόν εντάσεις ή προβλήματα (με ανώτερα πρόσωπα ή με ανθρώπους της οικογένειας), αν γεννήθηκες κοντά στις 9/10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εποχή δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψεις, να νιώσεις αισιόδοξος /η, να επενδύσεις σε διαγωνισμούς, σπουδές, μεγάλα συμβόλαια ή δουλειές στο εξωτερικό και να κερδίσεις μέσ’ από νομικές υποθέσεις,  κυρίως αν γεννήθηκες κατά το Νοέμβριο μήνα. Σ’ εσένα του γ’ δεκαημέρου οι πλανήτες προσφέρουν τους τρόπους να κάνεις μια κίνηση ματ και να δικαιωθείς σε μια προσπάθειά σου (ειδικά αν έχεις γενέθλια στις 15/11). Μικρές, αλλά μετρήσιμες χαρές επιφυλάσσει η εβδομάδα στους Σκορπιούς της 9-10/11.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή σε κάνει για ακόμα μια φορά να εστιάζεις στις ανάγκες, στα αποθέματα και στις ανασφάλειές σου (τόσο σε συναισθηματικό-ψυχολογικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο). Ενδεχομένως κάποιες εξελίξεις –που συνδέονται με τα κοινά οικονομικά (στο γάμο / στο συνεταιρισμό) ή τα κληρονομικά ή με κάποια χρέη θα σου δώσουν μικρή ανάσα στις ημέρες που ακολουθούν. Ωστόσο, η διάθεσή σου ίσως κρίνεται περίεργη σε ορισμένες στιγμές με αφορμή θέματα που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση ή σε δίλημμα, εφόσον γεννήθηκες στην αρχή του Δεκεμβρίου. Προσπάθησε να διαχειριστείς στωικά και ώριμα τυχόν εντάσεις ή προβλήματα, αν γεννήθηκες κοντά στις 24/11.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εποχή «ζητά» να εστιάσεις σε σημαντικές προσωπικές σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες. Η Αφροδίτη υπόσχεται καλύτερες μέρες με χαμόγελο εξ’ αφορμής κάποιων εξελίξεων που σημαίνουν εύνοια κι ευόδωση ονείρων ή τουλάχιστον μια ηθική δικαίωση, αν έχεις γενέθλια μετά τις 10/1.  Στον ερωτικό τομέα η εβδομάδα θα μπορούσε ν’ αποδειχθεί  ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα με μια γνωριμία που ταράζει τα νερά ή με καινούργιους στόχους  που θέτεις παρέα με το ταίρι σου, αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 13/1. Η διάθεσή σου ενδεχομένως κρίνεται περίεργη κάποιες στιγμές λόγω συναισθηματικών ή οικονομικών θεμάτων που εγείρουν διλήμματα, αν γεννήθηκες στις 14/1. Προσπάθησε να διαχειριστείς στωικά και ώριμα τυχόν εντάσεις ή προβλήματα ( κυρίως σε σχέσεις /συνεργασίες) αν γεννήθηκες κοντά στις 6/1. Μικρές, αλλά μετρήσιμες χαρές  κι ευκαιρίες επιφυλάσσει η εβδομάδα στους Αιγόκερους της 7-8/1.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τρεις πλανήτες στον Καρκίνο δεν μπορούμε παρά να συζητήσουμε για μια εποχή όπου προσπαθείς να φροντίσεις με τον καλύτερο τρόπο τη φυσική σου κατάσταση είτε να συνδράμεις ένα οικείο πρόσωπο είτε να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες στο χώρο εργασίας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει το κατοικίδιό σου.  Βαδίζεις με επιφύλαξη, επιμέλεια και προσοχή σε κάθ’ επίπεδο. Θεωρητικά μπορείς να ελπίζεις σε μια συμφέρουσα εξέλιξη (που σχετίζεται με την καριέρα σου ή με τα οικονομικά), αν γεννήθηκες κοντά στις 12/2. Γενικότερα, προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος και να διαχειριστείς με στωικότητα εντάσεις κι αγωνίες της καθημερινότητας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τρεις πλανήτες στον Καρκίνο θα μπορούσαν να δώσουν εξαιρετικές αφορμές για έρωτα, ξεγνοιασιά, χαρές με /από τα παιδιά, δημιουργικότητα, αναψυχή, κέρδη από την τύχη. Παράλληλα, η εποχή εξωθεί σε πολύ σημαντικά επιχειρηματικά ή καλλιτεχνικά εγχειρήματα.   Βεβαίως, η εύνοια τώρα αφορά κυρίως εσένα που έχεις γενέθλια στο β’και γ’ δεκαήμερο. Η διάθεσή σου ενδεχομένως κρίνεται περίεργη κάποιες στιγμές με αφορμή κάποια οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα που σε δυσκολεύουν ή σε βάζουν σε διλήμματα, αν γεννήθηκες κοντά στην 1/3.  Μικρές, αλλά μετρήσιμες χαρές  κι ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες επιφυλάσσει η εβδομάδα στους Ιχθύς της 7-8/3. Εύκολα  μπορείς να οδηγηθείς στην επιτυχία, εσύ της 13/3 σχετικά μ’ένα ζήτημα που αποτελεί μεγάλη σου επιθυμία!

 

 

Από τη Marie-DeniseΔιαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.com

 

Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)

 

 

Κάνε LIKE στο FaceBook: 

https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125/

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ