Τα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Marie-Denise Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα απασχολεί με θέματα οικονομικών και δίνει σε ορισμένους ευκαιρίες να βάλετε σε τάξη κάποια ζητήματα και να ηρεμήσετε. Παράλληλα, η διέλευση του Άρη προσφέρει μια διέξοδο- ανάσα στα επαγγελματικά που πρέπει να δείτε και ν’ αξιοποιήσετε. Τυχεροί για τις ημέρες που ακολουθούν θα αποδειχθείτε κάποιοι εξ’ υμών της 1-2/4, αλλά και οι Κριοί που έχετε γενέθλια από τις 6/4 έως και τις 13/4. Προχωρήστε με αποφασιστικότητα και στρατηγική αποφεύγοντας την προκλητική συμπεριφορά, αν γεννηθήκατε από τις 13/4 ως και τις 18/4.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα σημαντικών για εσάς προσωπικών σχέσεων ή επαγγελματικών συνεργασιών, κυρίως αν γεννηθήκατε στο τέλος του α’ και στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου. Μια ευκαιρία – συγκυρία – εξέλιξη βάζει τα πράγματα στη θέση τους και ηρεμεί εσάς της 29/4, αλλά και τους Ταύρους της 5/5. Δυναμισμός, αισιόδοξη δυναμική και διεκδίκηση με το σωστό τρόπο προσδίδουν ευστοχία στη δράση σας, αν έχετε γενέθλια από τις 13/5 έως και τις 18/5.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα δείχνει γεμάτη υποχρεώσεις – φροντίδες καθημερινής ρουτίνας κι απασχολεί με τρεξίματα πάσης φύσεως. Τα έξοδα καταντούν ενοχλητικά, αλλά φαίνεται πως καταφέρνετε να τα βγάζετε πέρα έστω και στην τελευταία στιγμή. Τυχεροί για τις ημέρες που ακολουθούν θα αποδειχθείτε κάποιοι εξ’ υμών της 1-2-3/6, αλλά και οι Δίδυμοι που έχετε γενέθλια από τις 6/6 έως και τις 14/6. Επενδύστε σε ποιοτικότερες προσωπικές σχέσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ   

Οι μέρες που ακολουθούν σας δίνουν την ευκαιρία να εστιάσετε σε όσους και ό,τι αγαπάτε / επιθυμείτε περισσότερο (έρωτας, χόμπυ, αγάπες, παιδιά, τέχνες, επιχείρηση, δημιουργία), κυρίως αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του α’ και μέσα στο β’ δεκαήμερο. Μια ευκαιρία – συγκυρία – εξέλιξη βάζει τα πράγματα στη θέση τους και ηρεμεί εσάς της 1/7,  αλλά και τους Καρκίνους της 7/7. Διαχειριστείτε με μαεστρία τυχόν διαφορές κι εντάσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, αν έχετε γενέθλια από τις 15/7 έως και τις 20/7.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα που έπεται δείχνει όσα μπορείτε και πρέπει να βάλετε σε μια καλύτερη σειρά στο σπίτι / στο χώρο / στην οικογένεια / στην προσωπική σας ζωή / σχετικά με ένα ακίνητο. Τυχεροί για τις ημέρες που ακολουθούν θα αποδειχθείτε όσοι έχετε γενέθλια από τις 8/8 έως και τις 16/8, οι οποίοι λαμβάνετε χαρές από τον έρωτα, την ίδια την τύχη, τα παιδιά, τις επιχειρήσεις, τις τέχνες. Ευκαιρίες εν μέσω επαφών καραδοκούν για εσάς που έχετε γενέθλια στις 3-4/8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα που ακολουθεί σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, έτοιμους για επαφές, μετακινήσεις, συναλλαγές, αλλά και πρόθυμους να εντείνετε τις δημόσιες σχέσεις ή να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την επιμόρφωση. Κάποιοι θα ασχοληθείτε μ’ ένα ζήτημα που συνδέεται με αδέρφια / ξαδέλφια / το μεταφορικό σας μέσο, ενώ άλλοι θα προσπαθήσετε ν’ αδράξετε την ευκαιρία για μια επαγγελματική πρόταση- συνεργασία. Ερωτισμός, δημιουργικότητα, πνεύμα κατάκτησης κι αισιόδοξη προοπτική προσδίδουν ευστοχία στη δράση σας, αν έχετε γενέθλια από τις 15/9 έως και τις 20/9. Μια ευκαιρία – συγκυρία – εξέλιξη βάζει τα πράγματα στη θέση τους και ηρεμεί εσάς της 1/9,  αλλά και τους Παρθένους της 7/9.

ΖΥΓΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν σας δίνουν την ευκαιρία να εστιάσετε στον οικονομικό τομέα και να βρείτε λύσεις – διεξόδους που σας  βγάζουν από τη δύσκολη θέση.  Τυχεροί για τις ημέρες που ακολουθούν θα αποδειχθείτε κάποιοι εξ’ υμών της 4-5/10. Ευκαιρίες εν μέσω επαφών / μετακινήσεων / δημοσίων σχέσεων καραδοκούν για εσάς που έχετε γενέθλια από τις 9/10 έως και τις 16/10. Διαχειριστείτε τυχόν εντάσεις / αλλαγές / προβλήματα / ψυχολογική φόρτιση- κούραση που σας φέρνουν σε δύσκολη θέση, αν έχετε γεννηθεί από τις 16/10 έως και τις 21/10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εποχή των γενεθλίων σας  δίνει τη μεγάλη ευκαιρία να βάλετε τις προσωπικές σας ανάγκες / επιθυμίες σε προτεραιότητα και να δουλέψετε σκληρά – αξιοποιώντας παράλληλα τις συγκυρίες- για να τις ικανοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό. Η διέλευση της Αφροδίτης δείχνει αυξημένα επίπεδα αυτοεκτίμησης, αλλά και μεγάλες πιθανότητες βελτίωσης όσον αφορά στα έσοδα. Μια ευκαιρία – εξέλιξη βάζει τα πράγματα στη θέση τους και ηρεμεί εσάς της 1/11,  αλλά και τους Σκορπιούς της 7/11.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι μέρες που ακολουθούν προσφέρονται για έξυπνη – ήπια – παρασκηνιακή – στρατηγική δράση. Συμφέρει να ακούτε περισσότερο και να ανοίγετε τα χαρτιά σας με μέτρο, δηλ. όταν- όπου – εφόσον αξίζει τον κόπο. Τυχεροί, γοητευτικοί και ακόμα πιο όμορφοι για τις ημέρες που ακολουθούν φαίνεστε όσοι έχετε γενέθλια από τις 8/12 έως και τις 16/12. Ευκαιρίες εν μέσω επαφών καραδοκούν για εσάς που έχετε γενέθλια στις 3-4/12. Οι εξελίξεις της εβδομάδας ενδεχομένως θα επιφέρουν συναισθήματα ανακούφισης σε αρκετούς του ζωδίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα προσφέρει διεξόδους (σ’ εσάς που γεννηθήκατε στο τέλος του α’ και στο β’ δεκαήμερο κυρίως), εφόσον βρεθείτε με φίλους / γνωστούς ή κινηθείτε σε συλλογικούς χώρους, δηλαδή επιδείξετε τη δέουσα κοινωνικότητα. Μια ευκαιρία – συγκυρία – εξέλιξη- πρόταση βάζει τα πράγματα στη θέση τους και ηρεμεί εσάς της 30-31/12,  αλλά και τους Αιγόκερους της 5/1.Προχωρήστε με αποφασιστικότητα και δυναμισμό αποφεύγοντας την προκλητική – επιθετική συμπεριφορά, αν γεννηθήκατε από τις 13/1 ως και τις 18/1.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν σας κάνουν να εστιάσετε σε θέματα καριέρας ή οικογένειας και σε σχετικές υποχρεώσεις, καθώς επιθυμείτε να βγάζετε το καλύτερο (πλέον επιτυχημένο / επαρκές) πρόσωπο προς τα έξω. Τυχεροί σε κάθε προσπάθεια επέκτασης – δραστηριοποίησης (σπουδές, εργασία, ταξίδια, διαγωνισμοί, νομικές υποθέσεις θα αποδειχθείτε αρκετοί εξ’ υμών της 31/1 και της  1 /2. Ευκαιρίες εν μέσω επαφών καραδοκούν για εσάς που έχετε γενέθλια από τις 5/2 έως και τις 12/2, οι οποίοι έχετε κάθε λόγο να δείτε φίλους και γνωστούς και να κινηθείτε σε συλλογικούς χώρους, έτσι ώστε να προωθήσετε την υλοποίηση των – οιασδήποτε φύσεως- επιδιώξεών σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα που ακολουθεί δίνει αισιόδοξα μηνύματα, καλή διάθεση και αφορμές χαμόγελου σε πολλούς εξ’ υμών –κυρίως αν έχετε γενέθλια από τις 27/2 έως και τις 11/3-. Κυνηγήστε τα όνειρά σας είτε αυτά σχετίζονται με σπουδές είτε με μια νέα εργασία είτε με ένα ταξίδι στο Εξωτερικό. Ορισμένοι ενδεχομένως θα εστιάσετε σ’ ένα νομικό ζήτημα.  Μια ευκαιρία – συγκυρία – εξέλιξη βάζει τα πράγματα στη θέση τους και ηρεμεί εσάς της 28/2-1/3,  αλλά και τους Ιχθύς της 5/3. Επωφεληθείτε, λοιπόν! 

Από τη Marie-DeniseΔιαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.com

 

Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)

Κάνε LIKE στο FaceBook: 

https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125/

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ