Συγγενής Κωνσταντίνου Κατσίφα: Ήταν στο βουνό μία ώρα και ενώ μπορούσε να φύγει, δεν έφυγε – ΒΙΝΤΕΟ

Νέες αποκαλύψεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, έφερε στο φως της δημοσιότητας συγγενής του, ο οποίος είδε από κοντά τη σορό του.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Σακελλαράκης, μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, ανέφερε έναν διάλογο που είχε ο 35χρονος ομογενής με έναν βοσκό, λίγο πριν χάσει τη ζωή του από πυρά Αλβανών αστυνομικών στους Βουλιαράτες.

Ήταν όρθιος. Ούτε κρυβόταν, ούτε τίποτα. Σκοτώθηκε σε απόσταση πολύ μικρή, μικρότερη από 15 μέτρα. Είχε φτάσει πολύ πιο ψηλά από εκεί που τον εκτέλεσαν, σε ένα ύψωμα, που το λένε Σέλωμα”. Εκεί τον συνάντησε τυχαία ένας βοσκός, ο οποίος όπως είπε τρόμαξε όταν τον είδε.

Ο 35χρονος τον καθησύχασε λέγοντας του ποιος είναι και του ζήτησε λίγο νερό. Τότε, ο βοσκός του προσέφερε νερό, καθώς κι ένα σακάκι γιατί κρύωνε. Όπως επισήμανε ο κ. Σακελλαράκης, οι δυο τους μίλησαν γύρω στα 45′ με μία ώρα.

“Πολύ μεγάλος χρόνος για να φύγει όπου ήθελε. Το περίεργο είναι ότι δεν αποφάσισε να φύγει τελικά. Από εκεί πάνω που ήταν, επέστρεψε πίσω, ενώ μπορούσε να φύγει. Αυτό ήταν ένα ερώτημα που μου λύθηκε όταν τον είδα στο νεκροτομείο” τόνισε, ενώ συμπλήρωσε πως έμαθε, ότι δεν υπάρχει ιατροδικαστής στο Αργυρόκαστρο.

Επίσης, ο κ. Σακελλαράκης είπε ότι σύμφωνα με τον βοσκό, το βουνό ήταν γεμάτο με Αλβανούς αστυνομικούς, ενώ υπογράμμισε ότι τα φυσίγγια που κατείχε ο 35χρονος, ήταν αβολίδωτα και ήταν μόνο θόρυβο.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ