Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία Φύσσα – Δεν καταθέτει η αδελφή του

Συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής με καταθέσεις μαρτύρων αλλά δεν καταθέτει τελικά η αδελφή του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα από τα τάγματα εφόδου. Η Ειρήνη Φύσσα βρίσκεται κλινήρης και έχει προσκομιστεί χαρτί γιατρού για νευροφυτικές διαταραχές.

Η κατάθεσή της ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που εκδικάζεται η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής αναβάλλεται ξανά. Υπενθυμίζεται πως στην προηγούμενη συνεδρίαση δεν κατάφερε παρά να ολοκληρώσει μόνο λίγες φράσεις μην αντέχοντας  το συναισθηματικό βάρος της αναμόχλευσης των τραγικών στιγμών για τις οποίες πρέπει να καταθέσει στο δικαστήριο.

Η Ειρήνη Φύσσα είχε κάνει λόγο στην κατάθεσή της για οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του αδελφού της.

«Τα πράγματα είναι πολύ απλά στο μυαλό μου. Ο Παύλος πήγε να δει μπάλα και δεν γύρισε σπίτι του. Ήταν οργανωμένο σχέδιο. Ήταν τρία άτομα, έγιναν 15 και μετά 60 άτομα. Έτσι ξαφνικά. Ήταν οργανωμένο. Όταν έμαθα τι είχε συμβεί, δεν μπορούσα να δεχθώ ότι είχε πάθει ο Παύλος κάτι. Η Χρύσα μου είπε ότι ο αδελφός μου δεν ήταν καλά», είχε πει. «Πήρα ένα ταξί και πήγα στο Κρατικό και ενημερώθηκα. Δεν μπορούσα να το δεχθώ. Πήγα στο νοσοκομείο και τον είδα εκεί. Παγωμένο, νεκρό. Παρακαλούσα να σηκωθεί να φύγουμε».

Νωρίτερα την ίδια ημέρα η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου που βρήκε ακαριαίο θάνατο από τις μαχαιριές του χρυσαυγίτη, Γιώργου Ρουπακιά είχε ολοκληρώσει τη δική της συγκλονιστική μαρτυρία, ενώ οργή προκαλεί το αποκαλυπτικό βίντεο για την εγκληματική οργάνωση της δράσης των ταγμάτων εφόδου των νεοναζί που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Δείτε επίσης

Βίντεο ντοκουμέντο από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής – Πατέλης: Ό,τι κινείται… σφάζεται

Οργή και συγκίνηση από τη μητέρα και την αδελφή του Παύλου Φύσσα – ΦΩΤΟ

Η στιγμή που ξέσπασε η μητέρα του Παύλου Φύσσα – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ