Συνελήφθησαν ληστές με αδυναμία στα…καλλυντικά

Συνελήφθησαν ληστές με αδυναμία στα…καλλυντικά

Εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής, σπείρα επτά ατόμων που διέπραξε τουλάχιστον 36 διαρρήξεις και κλοπές σε καταστήματα καλλυντικών στην Αττική και στην περιφέρεια.

Συνελήφθησαν στη Νίκαια, στα Καμίνια και στο Περιστέρι, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 18, 19 και 22 ετών, μία 48χρονη υπήκοος Αλβανίας και τρεις Έλληνες ηλικίας 17, 24 και 39 ετών οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πειραιά.

Η σπείρα εντόπιζε εμπορικά καταστήματα χωρίς ρολά ασφαλείας, μετέβαιναν εκεί τη νύχτα και με μεταλλικά καπάκια φρεατίων, πέτρες, τσιμεντόλιθους ή πλάκες από τα πεζοδρόμια, έσπαζαν τις τζαμαρίες ή τις γυάλινες πόρτες εισόδου, έμπαιναν μέσα και αφαιρούσαν εμπορεύματα μεγάλης αξίας.

Στη συνέχεια, έδιναν τα κλοπιμαία σε ζευγάρι αλλοδαπών, οι οποίοι τα προωθούσαν στην Αλβανία.

Το τελευταίο τετράμηνο είχαν διαπράξει 36 διαρρήξεις-κλοπές σε καταστήματα στον Κορυδαλλό, τη Νέα Φιλαδέλφεια, τον Άγιο Στέφανο, τη Νέα Σμύρνη, το Παγκράτι, το Χαϊδάρι, το Ίλιον, την Παιανία, τη Νίκαια, το Κερατσίνι, το Κορωπί, το Νέο Ψυχικό, τη Σαλαμίνα, τα Βριλήσσια, την Παλλήνη, το Λαύριο, το Μαρούσι, το Ελληνικό, την Ηλιούπολη, το Περιστέρι και τη Νέα Ιωνία Αττικής, αλλά και σε άλλες πόλεις όπως στην Πάτρα, το ‘Αργος, την Κόρινθο και τη Βελίνα Κορινθίας.

Σε έρευνα στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλεμμένα, πλαστές πινακίδες, ένα ταξί, ένα Ι.Χ. και 5.095 ευρώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ