Συνελήφθησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη – Πυροβόλησαν ληστές και ξέχασαν να το αναφέρουν

Χειροπέδες σε δύο αστυνομικούς που υπηρετούν σε Τμήματα Ασφαλείας της Θεσσαλονίκης πέρασαν συνάδελφοι τους από την υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από ενημέρωση των αστυνομικών αρχών, ότι χθες το απόγευμα, μεταφέρθηκε σε κλινική της Θεσσαλονίκης άτομο, τραυματισμένο από βολίδα πυροβόλου όπλου.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, πρόκειται για έναν 32χρονο, ο οποίος από κοινού με τους δύο συνεργούς του, επιχείρησαν, να διαπράξουν κλοπή από όχημα, σε χώρο στάθμευσης σουπερ μάρκετ, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Οι δύο αστυνομικοί, που εκτελούσαν περιπολία, μετά από σήμα του Κέντρου έφτασαν στο σημείο, όπου εντόπισαν τα παραπάνω άτομα, τα οποία στην προσπάθεια τους να διαφύγουν με όχημα επιχείρησαν να χτυπήσουν τους αστυνομικούς.

Ο 28χρονος αστυνομικός πυροβόλησε προς την κατεύθυνση του οχήματος, χωρίς να αντιληφθεί την κατάληξη της βολίδας, η οποία έπληξε τον 32χρονο, ενώ περαιτέρω οι αστυνομικοί δεν ανέφεραν το περιστατικό του πυροβολισμού.

Επιπλέον από τους «αδιάφθορους» συνελήφθη ο 32χρονος και ένας από τους δύο συνεργούς του ενώ ο τρίτος αναζητείται.

Διαβάστε επίσης.

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της μικρής Μελίνας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ