Συνελήφθη ο δράστης που πυροβόλησε κατά αστυνομικών στον Άγιο Νικόλαο

Μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες των αρχών βρέθηκε ο ένας από τους δράστες που, την περασμένη Δευτέρα, «άνοιξε» πυρ κατά αστυνομικών στην περιοχή Λίμνες του Αγίου Νικολάου.

Νωρίτερα οι αστυνομικοί προσήγαγαν έναν 24χρονο με καταγωγή από χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου καθώς υπήρχαν στοιχεία πως συμμετείχε στο «θερμό» επεισόδιο που εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας.

Οι άνδρες της αστυνομίας τον μετέφεραν από το Ηράκλειο στο Λασίθι όπου και έγινε η ταυτοποίησή του με τις αρχές να τον συλλαμβάνουν.

Την ίδια ώρα, αναζητείται ένας ακόμα νεαρός άνδρας τον οποίον γνωρίζουν οι αρχές και δεν αποκλείεται σε λίγες ώρες να προσαχθεί.

Το χρονικό του «θερμού» επεισοδίου

Όλα συνέβησαν νωρίς της περασμένης Δευτέρας όταν υπήρξε ένα «θερμό» επεισόδιο με πυροβολισμούς στις Λίμνες του Αγίου Νικολάου ανάμεσα στους δράστες και τους κατοίκους του χωριού.

Στο σημείο κλήθηκε κι έσπευσε οι αστυνομία ωστόσο οι δύο νεαροί οπλισμένοι άνδρες μπήκαν σε ένα μαύρο 4Χ4 και τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν με τους δράστες να εγκαταλείπουν το όχημά τους και να στρέφουν τα όπλα εναντίον των αρχών πυροβολώντας ενώ κρύφτηκαν μέσα στους ελαιώνες.

Πηγή: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ