Συνελήφθη για ναρκωτικά και όπλα

Συνελήφθη για ναρκωτικά και όπλα

Ένας 52χρονος συνελήφθη στο Αγρίνιο για κατοχή ναρκωτικών, όπλων και πυρομαχικών. Κατασχέθηκαν δύο τροποποιημένα κυνηγετικά όπλα, με μήκος ογδόντα εκατοστά το καθένα, ενώ μία από τις καραμπίνες είχε κλαπεί πριν τέσσερις μήνες από την περιοχή του Αγρινίου.

Το πρωί της Τετάρτης συνελήφθη στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς  του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας 52χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή ναρκωτικών, όπλων και πυρομαχικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες και στοιχεία, ενήργησαν έρευνα στην οικία του 52χρονου στο Αγρίνιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρήκαν μεταξύ άλλων και κατέσχεσαν τα εξής: Δύο νάιλον συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 24,4 γραμμαρίων, μία καραμπίνα μήκους ογδόντα εκατοστών, με πιστολοειδή λαβή, που περιείχε επτά φυσίγγια, στην οποία ο δράστης είχε αποξέσει τους αριθμούς.

Επίσης, μία ακόμα κοντόκανη καραμπίνα μήκους ογδόντα εκατοστών, με πιστολοειδή λαβή, 57 επιπλέον φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα πλαστικό τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης, έναν σουγιά με μήκος λάμας 13 εκατοστά και ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ.

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα όπλα που κατασχέθηκαν,  προέκυψε ότι η κοντόκανη καραμπίνα είχε κλαπεί πριν τέσσερις μήνες από οικία στο Κάτω Κεράσοβο Αγρινίου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ η εμπλοκή του και σε άλλα αδικήματα εξετάζεται.

ΠΗΓΗ: cityvoice.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ