Συγκλονίζουν τα λόγια της ηλικιωμένης που έκλεψε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ: Σκότωσα την αξιοπρέπειά μου

Συγκλονίζει η μαρτυρία της ηλικιωμένης, την οποία έπιασαν να κλέβει τρόφιμα από σούπερ μάρκετ στο Ίλιον.

Ένα περιστατικό που πήρε μεγάλες διαστάσεις καθώς οι υπεύθυνοι του καταστήματος, που ανήκει στη μεγάλη αλυσίδα Lidl Ελλάς, αρχικά δεν έκαναν πίσω από το να προχωρήσουν σε μήνυση εναντίον της.

Υπήρξε επικοινωνία του υπουργείου Ανάπτυξης με την εταιρεία και τελικά, με ανακοίνωσή της η τελευταία ανέφερε ότι σταματούν οι νομικές διαδικασίες και δεν θα δοθεί συνέχεια στην υπόθεση.

Η ιστορία της γυναίκας, η οποία παίρνει μια σύνταξη και δεν έχει τα προς το ζην, έχει συγκινήσει.

“Γροθιά στο στομάχι” τα λόγια της ηλικιωμένης

Μιλώντας στο OPEN η ηλικιωμένη είπε «σκότωσα την αξιοπρέπειά μου, όλο αυτό είναι ανάξιο που έκανα».

Η ίδια πρόσθεσε ότι «είχα επιθυμήσει να πάρω 2-3 κιλά κρέας να φωνάξω τα παιδάκια μου να φάμε όλοι μαζί μια μέρα, όχι να με φωνάζουν μόνο αυτά, ήθελα να φτιάξω κάτι με τα χέρια μου όπως ήμουν παλιά».

Όπως ανέφερε, «πήγα μέχρι το ράφι, τα είδα και έφυγα και ο διάολος με γύρισε πάλι πίσω, άντε βρε πάρε να φτιάξεις για τα παιδάκια σου ένα φαΐ».

Η ίδια εξήγησε, «έχω πρόβλημα με ένα δάνειο που πήρα πριν από 15 χρόνια για να παντρέψω τα παιδάκια μου. Άμα μου φύγει αυτός ο βραχνάς θα ξαναγεννηθώ, θα προσφέρω και στον κόσμο με αυτά τα λεφτά».

Η ηλικιωμένη δήλωσε ακόμη ότι «γι’ αυτό δεν ήθελα να μάθουν τίποτα. Είναι δύο επιστήμονες αλλά είναι άτυχα τα φουκαριάρικα με τις δουλειές τους. Πήραν και αυτά δάνεια γιατί εγώ μέχρι το μπετόν τα βοήθησα με κάτι ψιλά που άφησε ο μπαμπάς τους και δούλεψα κι εγώ».

Η ίδια έχασε τον σύζυγό της και το τρίτο παιδί της σε τροχαίο πριν από δέκα χρόνια, ενώ συμπλήρωσε ότι «δεν πήγε η υγεία μου καλά. Είμαι χειρουργημένη, δεν το έχω πει σε κανέναν. Παίρνω 800 ευρώ τον μήνα. Την βοήθεια που παίρνω, μία ένεση είναι από την Αμερική, δεν υπάρχει εδώ. Μου την στέλνει το ανιψάκι μου και του στέλνω 250 ευρώ τον μήνα. Από τα 800 ευρώ τον μήνα, τα 400 τα θέλω για την υγεία μου, ούτε 100 ευρώ για φαγητό, αλλά δεν με νοιάζει, στο ορκίζομαι στα κόκκαλα του παιδιού μου».

Σύμφωνα με την ηλικιωμένη, «μπροστά στον ψυχικό πόνο που ένιωσα, σκέφτηκα να κάνω ζημιά, αλλά ένας ανθρωπάκος μου είπε ότι εάν θα φύγω θα είναι χειρότερα τα πράγματα, να κάτσω να το παλέψω. Μου τα πρόσφερε όλα η ζωή για 15-20 χρόνια αλλά μετά μου τα πήρε όλα απότομα».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.