Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον πατέρα που εξέδιδε την κόρη του με νοητική στέρηση – Τι κατέθεσε ο αδελφός της 18χρονης – ΒΙΝΤΕΟ

Όσο περνάνε οι μέρες νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της 18χρονης με νοητική υστέρηση στη Λαμία, την οποία ο πατέρας της φέρεται να εξέδιδε από τα 13 της σε γείτονες για 10 και 20 ευρώ.

Τα όσα υποστήριξε ο αδερφός της κοπέλας προκαλούν ανατριχίλα. Ο ίδιος έφυγε από το σπίτι για να γλιτώσει από την κακοποίηση, αφού όπως είπε ο πατέρας του τον χτυπούσε με μπετόβεργα και με σύρμα.

“Έδενε την αδελφή του, με αλυσίδα στον λαιμό όταν ήταν 4 ετών λες και ήταν σκυλί. Μένανε νηστικοί. Το 2014 τη ρώτησε, γιατί πηγαίνει στο σπίτι του γείτονα και του είπε ότι την αγγίζει. Μετά έμαθε για έναν Πολωνό έναν Ινδό και έναν Αλβανό” ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του.

Η νεαρή κοπέλα, που έχει νοητική υστέρηση, είχε μιλήσει στις ψυχολόγους που την παρακολουθούν στο σχολείο.

“Η 18χρονη είπε ότι βρίσκεται ερωτικά με ένα ‘φίλο’ της στην καλύβα που είναι στο χοιροστάσιο του πατέρα της και της δίνει 5 ευρώ. Οι γονείς της το ξέρουν ότι έχει ερωτική σχέση με τον ‘φίλο’ της. Κάποιες φορές ο πατέρας της, τους έχει διακόψει, γιατί μπήκε ξαφνικά στο χώρο. Μερικές φορές εκείνη δεν θέλει να κάνουν σεξ αλλά εκείνος επιμένει”, υποστήριξε η παιδοψυχολόγος.

“Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη γενικά στην οικογένεια. Τόσα χρόνια κανένας δεν μιλάει, δεν πειράζει. Ο τροχός γυρνάει, όμως, ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει. Είπαμε δεν γίνεται άλλο αυτή η κατάσταση. Ξέραμε ότι κάτι συμβαίνει. Το είπαμε (σ.σ: στον πατέρα της), δεν άκουγε, έλεγε όχι, δεΝ συμβαίνει κάτι τέτοιο”, δήλωσε ένας συγγενής μιλώντας στο STAR.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ