Συγκλονίζει ο πατέρας του 25χρονου αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή: “Ένα αγόρι είχα και το έχασα” – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένη είναι από το πρωί της Τρίτης η Σκύδρα, μετά τον αναπάντεχο θάνατο του 25χρονου Παναγιώτη, ο οποίος υπέστη έμφραγμα και «έφυγε» στα χέρια της μητέρας του.

«Έμφραγμα έπαθε, στα καλά καθούμενα. Νέο παιδί, γυμνασμένο, τι να πω δεν ξέρω… Δεν έχω λόγια. Δεν το πιστεύω, νομίζω θα τον δω τώρα κάπου. Εκεί που κοιμότανε ξύπνησε και ένιωσε ταχυπαλμίες, ένιωσε τον πόνο στο στήθος. Φώναξε τη μάνα του. Πέντε λεπτά, ούτε, δύο λεπτά μετά σωριάστηκε κάτω. Μέχρι να τον πάμε στο Κέντρο Υγείας εδώ στην Σκύδρα, του κάνανε μαλάξεις. Εγώ έλειπα, ήμουν σε ταξίδι. Ε μετά τον πήγανε στην Έδεσσα, εκεί συγχωρέθηκε το αγόρι μου…», ανέφερε ο πατέρας του 25χρονου.

«Δεν το πίστευα και δεν μπορώ να πιστέψω»

«Είμαι συντετριμμένος, δεν μπορώ να το πιστέψω, ένα αγόρι είχα, το έχασα. Δεν το πίστευα και δεν μπορώ να πιστέψω. Είχε όρεξη για δουλειά. Μου έλεγε ‘’πατέρα θα σε βοηθήσω να δουλέψουμε μαζί’’. Αγχωνόταν για το πώς θα τα καταφέρουμε. Πού να φανταστώ ότι θα χάσω το αγόρι. Δεν το χωράει το μυαλό μου» ανέφερε συντετριμμένος ο τραγικός πατέρας, μιλώντας στο Live News.

Σύμφωνα με τον κ. Ξόμπλιο, ο αδικοχαμένος γιος του είχε κάποιες ενοχλήσεις και πριν 15 μέρες πήγε στον γιατρό. «Πήγε σε μια καρδιολόγο που έχουμε στην Σκύδρα, του είπε ότι έχει άγχος και ότι είναι καλά. Του έκανε καρδιογράφημα. Παλαιότερα όταν έπαιζε στο Αίγιο είχε κάποιες ταχυπαλμίες. Του είχανε κάνει αξονικές και του είπανε ότι είναι καλά» ανέφερε.

«Ήρθε το ασθενοφόρο εδώ, ήρθαν δύο άνθρωποι, χωρίς εργαλεία, χωρίς μηχάνημα για μαλάξεις. Τι να πω δεν ξέρω» πρόσθεσε.

«Με τον Παναγιώτη εχθές πίναμε καφέ μαζί»

Συγκλονισμένος ήταν και ο πρόεδρος της ομάδας του. «Με τον Παναγιώτη εχθές πίναμε καφέ μαζί έξω το μεσημέρι, δεν μπορούν να καταλάβεις κάτι. Γίνανε όλα πολύ γρήγορα, μας κόπηκαν τα γόνατα. Ο Παναγιώτης πάντα θα είναι ένα ξεχωριστό παιδί, θα τον θυμόμαστε πάντα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ