Ανήλικη έπεσε θύμα διαδικτυακού bullying από συμμαθήτριά της – «Την προλάβαμε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία» λέει η μητέρα της

Ανησυχητικές διαστάσεις έχουν πάρει τα περιστατικά σχολικού εκφοβισμού που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.

Σχολικό bullying: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες μαθητών στο ΑΝΤ1 – «Μας κοροϊδεύουν επειδή ντυνόμαστε αλλιώς»

Συγκλονίζει η μητέρα ανήλικης που έπεσε θύμα διαδικτυακού εκφοβισμού από συμμαθήτριά της, περιγράφοντας το τι συνέβη στην κόρη της. Αίσθηση, ωστόσο, προκαλεί η στάση της αστυνομίας, με την οποία ήρθε αντιμέτωπη η μητέρα όταν επιχείρησε να καταγγείλει όσα συνέβησαν στην κόρη της.

«Το παιδί μου το προλάβαμε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, γιατί είχε γίνει ο περίγελος του σχολείου», τόνισε η μητέρα μιλώντας στο MEGA.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, όλα ξεκίνησαν όταν μια συμμαθήτρια της ανήλικης ξεγέλασε την κοπέλα, βγάζοντας κάποιες φωτογραφίες του προσώπου της. Τις επόμενες μέρες ο διευθυντής του σχολείου κάλεσε τη μητέρα της ανήλικης στο σχολείο για να την ενημερώσει ότι μαθητές είχαν δεχθεί στα κινητά τους τηλέφωνα άσεμνο υλικό της κοπέλας, που διακινούνταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Άμεσα η οικογένεια του ανήλικου θύματος κινήθηκε νομικά καταθέτοντας μήνυση κατά των δραστών.

Ο εφιάλτης, όμως, της ανήλικης δεν σταμάτησε εκεί. Η ανήλικη δράστις και η μητέρα της έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν το θύμα ότι θα της έκαναν κακό εάν δεν έπαιρνε πίσω τη μήνυση.

Αναφερόμενη στη στάση της αστυνομίας η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε ότι «όταν τους ανέφερα τα στοιχεία, ότι υπάρχει πορνογραφικό υλικό, γύρισε και μου είπε “μην κάνετε μήνυση, είναι κρίμα να διωχθεί ποινικά ένα 12χρονο”», ενώ αναρωτήθηκε για το ποια θα ήταν η στάση των αρχών εάν κάτι τέτοιο συνέβαινε στα δικά τους παιδιά.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ