Συγκίνηση στην Πάτρα: Γονείς δώρισαν ασθενοφόρο στη μνήμη του μονάκριβου γιου τους – «Πιστεύω ότι θα χαίρεται το παιδί…»

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ακταίο, στην Πάτρα, για τη δωρεά ασθενοφόρου από τον κ. Ανδρέα και την κα Σοφία Μουτούση, στην 6η ΥΠΕ, στην μνήμη του μοναχοπαιδιού τους Γιάννη, που έχασαν προ ετών πρόωρα από ανίατη ασθένεια.

Η τελετή μάλιστα έγινε στο σπίτι τους έξω από το εκκλησάκι της οικογένειας, εκεί όπου ασθενοφόρα στο παρελθόν έσπευδαν ουκ ολίγες φορές για να μεταφέρουν τον Γιάννη τους στο νοσοκομείο λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Η Σοφία Μουτούση όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο δεν μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά της κατά τη διάρκεια της τελετής. Ο αγαπημένος της σύζυγος Ανδρέας, τις σφίγγει τα χέρια. Μια γροθιά, όπως εξάλλου ήταν οι δυο τους όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια.

“Αχρείαστο να είναι. Αν και όμως σίγουρα θα χρειαστεί τουλάχιστον όσους ασθενείς μεταφέρει να γίνουν καλά” είπε ο κ. Ανδρέας απευθυνόμενος στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο.

“Η μεγάλη του προσφορά στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας, μας έχει συγκινήσει πολύ”, ανέφερε από την πλευρά του ο κ Καρβέλης.

«Εκεί που είναι πιστεύω θα χαίρεται. Ήταν ένα τάμα, γιατί το τελευταίο αυτοκίνητο που μπήκε εν ζωή ο γιος μου, ήταν το ΕΚΑΒ. Έλεγα να γίνει καλά και έταξα να πάρω ένα αυτοκίνητο. Βέβαια, έφυγε το παιδί… Είναι στους ουρανούς. Τον νιώθουμε ότι είναι κοντά μας» ανέφερε ο κ. Ανδρέας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ