Γιάννης Ξανθόπουλος: Συγκλονισμένη η μητέρα του τραγουδιστή – «Μίλησε και με τον ψυχολόγο, δεν είναι εύκολο»

Σοκ προκάλεσε η είδηση του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος. Η μητέρα του τραγουδιστή μίλησε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

Η μητέρα του Γιάννη Ξανθόπουλου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο τραγουδιστής μίλησε με ψυχολόγο, ενώ εξήγησε πως παρ’ ότι έχει χτυπήσει τα πόδια του δεν είναι σοβαρό.

«Αγόρι μου… Τι θα σου πω εγώ τώρα; Δεν μπορώ να μιλήσω. Όταν γίνεται αυτό το πράγμα, πώς να είναι; Πώς να είναι ένα νέο παιδί, που αυτό το πράγμα δεν ξέρουν πώς έγινε; Είναι και ζωντανός. Μίλησε και με τον ψυχολόγο. Πώς να είναι… Δεν είναι εύκολο. Έχει χτυπήσει στα πόδια του, δεν είναι σοβαρό», είπε με «σπασμένη» φωνή.

«Χαίρομαι για τον γιο μου που είναι ζωντανός, αλλά λυπάμαι και για τους άλλους. Στο αυτοκίνητο ήταν μόνος του. Καλά που ήταν και μόνος του, γιατί ποιος ξέρει τι γίνεται», σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Ξανθόπουλος τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο στις Αχαρνές. Αποτέλεσμα του δυστυχήματος ήταν ο συνοδηγός του δεύτερου οχήματος να χάσει την ζωή του και ο συνομήλικος οδηγός να τραυματιστεί σοβαρά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ