Άρης Μακρής: Δεν έχω λόγο να μιλήσω με την Άννα Μαρία Βέλλη – Δεν μπορώ να κινηθώ νομικά από τη στιγμή που δεν έχω κατηγορηθεί για τίποτα

Τον Άρη Μακρή συνάντησαν οι δημοσιογράφοι, μετά και την χθεσινή του συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου. Ο καλλιτέχνης δήλωσε ρητά πως δεν είναι ο κακοποιητής της Άννας Μαρίας Βέλλη και της ζήτησε δημόσια να βγει να μιλήσει.

«Μπήκα στη διαδικασία να μιλήσω ενώ δεν ήθελα, αλλά πλέον υπάρχει λόγος, λόγω της διάστασης που πήρε όλο αυτό, να βγω να πω την δική μου πλευρά, την αλήθεια μου. Με έχει ρίξει ψυχολογικά, έτρεμα γιατί έχω υποστεί μια μεγάλη πίεση λόγω όλου αυτού», εξήγησε αρχικά ο Άρης Μακρής.

Στη συνέχεια είπε: «Δεν έχω λόγο να μιλήσω με την Άννα Μαρία. Έχει εμπλακεί το όνομά μου, θελημένα ή μη, γι αυτό ζητάω με στόμφο και πυγμή να βγει και να μιλήσει. Δεν μπορώ να κινηθώ νομικά από τη στιγμή που δεν έχω κατηγορηθεί για τίποτα.

Όλο αυτό υπάρχει σαν ένα σύννεφο γύρω από το όνομά μου. Δεν με έχει κατηγορήσει κανείς, πώς να κινηθώ νομικά; Δεν ισχύει τίποτα, στη δουλειά μου συνεχίζω κανονικά».

«Δεν είμαι εγώ ο κακοποιητής της»

Ακόμα, ο τραγουδιστής και ηθοποιός τόνισε: «Έχω κουραστεί να φωτογραφίζομαι σε μία τέτοια κατάσταση. Πρέπει να ειπωθεί, είναι σωστό να ειπωθεί, για το θύμα! Να δικαιωθεί το θύμα!».

«Προφανώς και έχουν στεναχωρηθεί οι δικοί μου άνθρωποι. Είμαι συγκινημένος από όλη την πίεση που βιώνω λόγω αυτού του γεγονότος. Φοβάμαι ότι μου έχει δημιουργήσει ήδη πρόβλημα στη ζωή μου, για αυτό τον λόγο έπρεπε και να βγω να μιλήσω, γιατί πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό», ανέφερε.

Τέλος ο Άρης Μακρής σημείωσε: «Δεν θα ξαναβγώ να πω τίποτα. Βγήκα να πω ρητά και κατηγορηματικά ότι αν έχει κακοποιηθεί η Άννα Μαρία, δεν είμαι εγώ ο κακοποιητής της. Αν βγει και με εξαιρέσει όλα καλά, έχει φύγει η ρετσινιά από πάνω μου, αν βγει και πει ότι είμαι εγώ, να πάρει τον δρόμο που αρμόζει στην κατάσταση να πάρει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ