Γιάννης Ξανθόπουλος: «Ο φίλος του βόγκαγε, το πρόλαβα ζωντανό το παιδί», λέει η μητέρα του 19χρονου οδηγού

Τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου στις Αχαρνές, ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο. Από το τροχαίο έχασε την ζωή του ο συνοδηγός του δεύτερου οχήματος, ενώ ο συνομήλικος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά.

Γιάννης Ξανθόπουλος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Έφυγε από την πίσω πόρτα

Η μητέρα του οδηγού μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και όσα λέει προκαλούν σοκ. Η ίδια περιέγραψε το πώς έμαθε για το τροχαίο, αλλά και τα όσα είδε όταν έφτασε στο σημείο.

Αρχικά, η μητέρα του 19χρονου οδηγού ανέφερε: «Το παιδί αυτή τη στιγμή είναι εντάξει. Περιμένουμε να κάνουμε ένα χειρουργείο στον αστράγαλο. Έχει κάνει ράμματα στο πρόσωπο, κάτω στο πιγούνι, στη μύτη, στο αυτί, έχει κάνει και πλαστική στο αυτί, αλλά τουλάχιστον ζει, γιατί ο συνάδελφός του που ήταν μαζί με το παιδί μου δεν ζει. Πηγαίνανε για δουλειά. Με πήρε τηλέφωνο στις 5 και μου είπε ότι έπεσε κάποιος πάνω τους, ότι πονάει και ότι ο φίλος του είναι κάτω και βογκάει».

Στη συνέχεια είπε ότι: «Ο Γιάννης, πήγε να αποφύγει κάποιο εμπόδιο, κάποιος του πετάχτηκε, δε ξέρω τι έγινε, και έπεσε στην αντίθετη πλευρά, στα παιδιά και τα πέταξε στην κολώνα. Όταν πάμε να αποφύγουμε κάτι, πέφτουμε στον άλλον, και δε φταίει αυτός που έπεσε, φταίει αυτό που πετάχτηκε. Έφυγα στις 5 τα ξημερώματα και πήγα και είδα τον Γιάννη κάτω, στο αντίθετο ρεύμα, εκεί που ήταν ο γιος μου, και ο φίλος του βόγκαγε. Το πρόλαβα ζωντανό το παιδί και έλεγε «Πονάω, βοήθεια»».

«Δεν άργησε το ασθενοφόρο. Πήγε με το ένα ασθενοφόρο ο φίλος του γιου μου, και ο γιος μου με τον Γιάννη πήγαν μαζί, με άλλο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Όταν έφτασα στο νοσοκομείο, βρήκα τη μητέρα και τον πατέρα του άλλου παιδιού στο νεκροτομείο», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ