Συγκινημένος ο Κούγιας μετά την πρώτη συνάντηση με τους γονείς του Άλκη – Οι αποκαλύψεις και το τηλεφώνημα

Την πρώτη του συνάντηση με τους γονείς του Άλκη είχε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εμφανίστηκε συγκινημένος και συγκλονισμένος από τα λόγια και την αποφασιστικότητά τους, ενώ προχώρησε και σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση και σημείωσε ότι οι γονείς του 19χρονου φοβούνται ότι δεν θα δικαιωθούν, ωστόσο, δήλωσαν αποφασισμένοι να παρουσιαστούν και οι ίδιες στις δικαστικές Αρχές, παρά τον πόνο και την ανείπωτη θλίψη τους. Κατήγγειλε, δε, ότι “υπάρχει τρομοκρατία” και αποκάλυψε το τηλεφώνημα που δέχτηκε ο ίδιος χθες το βράδυ.

“Είμαι συγκινημένος, δεν έχω λόγια”, είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε ότι συνάντησε μία θαυμάσια οικογένεια που τους συνέβη το αδιανόητο. “Μου μιλούσαν συνεχώς για το παιδί τους… με γέμισαν φωτογραφίες, μου μιλούσαν για το παιδί τους. Είμαι συγκλονισμένος. Τους υποσχέθηκα ότι θα κάνω τα πάντα. Φοβούνται ότι δεν θα δικαιωθούν. Τους είπα ότι υπάρχει δικαιοσύνη”, τόνισε ο ποινικολόγος.

“Έμαθαν ότι ο δικηγόρος της άλλης πλευράς είναι γιος δικαστικού μεγάλου, ότι η σύζυγός του είναι δικαστικός. Έχουν μάθει για τις αποφάσεις που έχουν προηγηθεί με τον Βούλγαρο που έχασε τη ζωή του. Που ήταν πάλι το ίδιο δικηγορικό περιβάλλον”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αποκάλυψε ότι οι γονείς του Άλκη είναι αποφασισμένοι να παρουσιαστούν στον ανακριτή. “Εκεί αντιμετώπισα μία έκπληξη, ότι θα έρθουν και οι τρεις. Θα έρθουν και τα παιδιά τα άλλα, θα συνεννοηθούν μαζί όλοι, και θα έρθουν και οι γονείς των παιδιών…”, είπε και πρόσθεσε: “Φοβούνται πάρα πολύ για την έκβαση της υποθέσεως, θέλουν να τιμωρηθούν οι δράστες”.

Καταλήγοντας, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: “Υπάρχει τρομοκρατία. Άρχισαν τηλέφωνα και σε εμένα χθες το βράδυ. Με πήρε κάποιος με απόκρυψη και με ύφος μου είπε ‘γιατί λες για εγκληματική οργάνωση’. Του απάντησα γιατί ‘είστε εγκληματική οργάνωση’…”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ