Νίκος Μουρατίδης: “Καρφώνει” Βανδή, Παπαρίζου και Ρουβά – “Δεν κάνουν πλέον επιτυχίες”

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Νίκος Μουρατίδης στην εκπομπή “Τι λες τώρα” και την Κατερίνα Καραβάτου.

Αρχικά, ο ίδιος είπε: “Δεν είμαι εριστικός και κακός. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Με φωνάζουν σε μια εκπομπή, λέω τη γνώμη μου για μερικά πράγματα κι ενώ για το ίδιο πρόσωπο έχουν λεχθεί τέρατα, η δική μου γνώμη παίρνει μεγάλες διαστάσεις”.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι “Συμπαθώ πολύ την Έλενα Παπαπαρίζου. Έχει πολύ ωραία φωνή. Δεν ανέχομαι να της δίνουν λάθος συμβουλές και ευτελή τραγούδια. Είναι μια γυναίκα 40 ετών και της δίνουν κάτι τραγούδια, λες και είναι πιτσιρίκι και να την παρασύρουν σε σεξιστικές φωτογραφίσεις. Αυτά δεν ανταποκρίνονται σε μια καλλιτέχνιδα. Τα τελευταία χρόνια δεν κάνει επιτυχίες”.
Και συμπλήρωσε: “Η Βανδή και ο Ρουβάς πλέον εμφανίζονται μόνο στην τηλεόραση. Δεν κάνουν τραγουδιστικές επιτυχίες. Η τελευταία μεγάλη επιτυχία του Σάκη Ρουβά ήταν το “Όλα γύρω σου γυρίζουν. Μετά, τίποτα”.

“Γίνονταν πράγματα που δεν τα έλεγαν. Υπήρχε πολύς λεκτικός τραμπουκισμός. Έβλεπες μαγαζάτορες, συνθέτες, μαέστρους να συμπεριφέρονται σε νέους τραγουδιστές ελεεινά, αλλά δεν μιλούσε κανείς από φόβο μην χάσει την δουλειά του. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν παντού. Απλά στο θέατρο πουλάει περισσότερο” είπε ο Νίκος Μουρατίδης.

Σχετικά με κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Μουρατίδης σημείωσε ότι “αυτά τα πράγματα τα είπα σε μια συνέντευξη, στον Αρναούτογλου από ό,τι θυμάμαι, μόνο και μόνο για να τα κάνω αλαλούμ και να τους πως ότι «δεν σας ενδιαφέρει η προσωπική μου ζωή και δεν ενδιαφέρει και τον κόσμο». Εννοείται πως είναι όλα ψέματα, όλα”.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε ο Νίκος Μουρατίδης

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ