Στο πένθος η Λάρισα – Αυτός είναι ο 53χρονος που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο με λεωφορείο στη Ρουμανία

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λάρισα παραμονές Χριστουγέννων, εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος με το τουριστικό λεωφορείο στη Ρουμανία.

Ρουμανία: Τα σενάρια για το πώς συνέβη το δυστύχημα με το λεωφορείο – Το GPS και το σημείο-καρμανιόλα

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, o 53χρονος που έχασε τη ζωή του στο Βουκουρέστι ήταν ο Νίκος Χλώψιος από την Λάρισα, και πραγματοποιούσε ταξίδι αναψυχής με τη σύζυγό του. Μάλιστα, όπως είπε η αδελφή του μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο άτυχος 53χρονος είχε κάνει έκπληξη το ταξίδι στη γυναίκα του για τα Χριστούγεννα.

Η σύζυγος του θύματος νοσηλεύεται τραυματισμένη σε νοσοκομείο της Ρουμανίας.

Τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στη Ρουμανία: Οι εξελίξεις με τους τραυματίες – Πότε επιστρέφουν στην Ελλάδα οι πρώτοι επιβάτες

Ο 53χρονος αφήνει πίσω του δύο παιδιά ηλικίας 23 και 21 ετών ενώ σε τραγική κατάσταση είναι η μητέρα του.

Έφτασαν στην Ελλάδα οι πρώτοι επιβάτες

Επιστρέφουν με πτήσεις στην Ελλάδα σήμερα αρκετοί από τους επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου που είχε τροχαίο δυστύχημα χθες στο Βουκουρέστι, με αποτέλεσμα ένας 53χρονος επιβάτης να χάσει τη ζωή του.

Ρουμανία: 53χρονος από την Λάρισα ο άνδρας που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα με το λεωφορείο

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, εννέα επιβάτες που είναι καλά στην υγεία τους επέστρεψαν ήδη αεροπορικώς στην Ελλάδα με πτήση Βουκουρέστι-Αθήνα στις 10:45, ενώ ακόμη εννέα θα επιστρέψουν το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι στιγμής 16 άνθρωποι παραμένουν σε νοσοκομεία, ενώ οι υπόλοιποι 12 βρίσκονται σε ξενοδοχεία του Βουκουρεστίου. Πλην τριών περιπτώσεων, οι υπόλοιποι τραυματίες δεν φέρουν σοβαρά τραύματα, ενώ κάποιοι παραμένουν στο Βουκουρέστι γιατί έχουν δικούς τους ανθρώπους νοσηλευόμενους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ