Στο Πειθαρχικό οδηγός λεωφορείου που επιτέθηκε φραστικά σε γυναίκες επιβάτες – ΒΙΝΤΕΟ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και στο οποίο καταγράφεται η χυδαία φραστική επίθεση που εξαπολύει ένας οδηγός λεωφορείου σε δύο γυναίκες επιβάτες.

Σύμφωνα με το Mega, πρόκειται για τον οδηγό του λεωφορείου της γραμμής Α8 στο Μαρούσι, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου έβρισε χυδαία μία γυναίκα επιβάτη, λόγω της μάσκας για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, και η ίδια ήταν μάρτυρας σε περιστατικό όπου μία άλλη επιβάτιδα κρατώντας δύο σακούλες ψάχνοντας να βρει την μάσκα, δέχθηκε υβριστική επίθεση από τον συγκεκριμένο οδηγό.

Η πρώτη γυναίκα αποφασίζει να κατέβει από το λεωφορείο και μια άλλη γυναίκα που επιβαίνει στο λεωφορείο ζητεί εξηγήσεις από τον οδηγό. «Δεν είχατε δικαίωμα να βρίσετε την κοπέλα», του λέει χαρακτηριστικά.

Όπως ακούγεται στο βίντεο ο εν λόγω οδηγός χρησιμοποιεί αχαρακτήριστες εκφράσεις ακόμα και προς άλλους επιβάτες στη συνέχεια, όταν αυτοί του ζητούν εξηγήσεις.

Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατήγγειλαν το περιστατικό στον ΟΑΣΑ.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega:

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το περιστατικό, η ΟΣΥ ΑΕ καταδικάζει τη συμπεριφορά του οδηγού και διευκρινίζει ότι έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες.

Αναλυτικά, αναφέρει στην ανακοίνωση: “Η Ο.ΣΥ. Α.Ε. καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που δεν συνάδει με τις αρχές και την πολιτική της. Η Ο.ΣΥ. Α.Ε. σταθερά προσηλωμένη στο έργο της, που είναι η ασφαλής και ποιοτική μεταφορά του επιβατικού κοινού, καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις αρχές της. Με αφορμή περιστατικό που προβάλλεται σε βίντεο και δεν συνάδει καθ’ουδεμία περίπτωση με τις αξίες της Εταιρίας, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το επιβατικό κοινό και τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της Ο.ΣΥ. Α.Ε., έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες. Σε περιστατικά, όπως το ανωτέρω, εφόσον διαπιστώνεται εμπλοκή υπαλλήλου της Εταιρίας, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ